Sign in to follow this  
Followers 0

Filedelete

3 posts in this topic

Posted

Like many others, I am new to this and while it appears to be a very powerful tool, I need some help. I am trying to install a prgram and delete the install file afterwards. Everything works great except the file deletion. What am I missing???? It's not a complicated command. Here's my script:

_________________________________________________________________________________________

Run, c:\\camtasiaf.exe

WinWaitActive, Camtasia Studio Installation [EVALUATION], Welcome

Send, !n

WinWaitActive, Camtasia Studio Installation [EVALUATION], Software License Agreement

Send, !a

WinWaitActive, Camtasia Studio Installation [EVALUATION], Destination Folder

Send, !n

WinWaitActive, Camtasia Studio Installation [EVALUATION], Enable Camtasia Studio Add-in

Send, !n

WinWaitActive, Camtasia Studio Installation [EVALUATION], Start Installation

Send, {TAB}

Send, {TAB}

Send, {TAB}

Send, {TAB}

Send, {SPACE}

Send, {TAB}

Send, {SPACE}

Send, !n

WinWaitActive, Camtasia Studio Installation [EVALUATION], Camtasia Studio has been successfully installed

Send, !f

RegWrite,REG_SZ,HKEY_LOCAL_MACHINE,SOFTWARE\\TechSmith\\Camtasia Studio\\3.0, RegisteredTo, Virginia Beach Public Schools

RegWrite,REG_SZ,HKEY_LOCAL_MACHINE,SOFTWARE\\TechSmith\\Camtasia Studio\\3.0, RegistrationKey, RZPHMJVCZKHA8ZCFCBQJKM7FB

FileDelete, c:\\camtasiaf.exe

_________________________________________________________________________________________

I am using V2 because I couldn't get V3 to go farther than the security warning screen, which doesn't come up with V2 for some reason. I think I'll be using this program a lot and would like to use the newer version. The script is below if someone could point me in the right direction.

Thanks in advance for any help...

Run("camtasiaf.exe")

WinWaitActive("Open File - Security Warning", "&Save")

Send("!r")

WinWaitActive("Camtasia Studio Installation [EVALUATION]", "Welcome to the Camtasia Studio Setup")

Send("!n")

WinWaitActive("Camtasia Studio Installation [EVALUATION]", "Software License Agreement")

Send("!a")

WinWaitActive("Camtasia Studio Installation [EVALUATION]", "The settings for this application")

Send("!n")

WinWaitActive("Camtasia Studio Installation [EVALUATION]", "Enable Camtasia Studio Add-in")

Send("!n")

WinWaitActive("Camtasia Studio Installation [EVALUATION]", "Start Installation")

Send("{TAB}")

Send("{TAB}")

Send("{TAB}")

Send("{TAB}")

Send("{SPACE}")

Send("{TAB}")

Send("{SPACE}")

Send("!n")

WinWaitActive("Camtasia Studio Installation [EVALUATION]", "Press the Finish")

Send("{ENTER}")

Share this post


Link to post
Share on other sites



Posted

The install file process might be in use. Close it and then delete it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

That worked. Thank you very much!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0