Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '_debugarraydisplay'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements and Site News
    • Administration
  • AutoIt v3
    • AutoIt Help and Support
    • AutoIt Technical Discussion
    • AutoIt Example Scripts
  • Scripting and Development
    • Developer General Discussion
    • Language Specific Discussion
  • IT Administration
    • Operating System Deployment
    • Windows Client
    • Windows Server
    • Office

Categories

  • AutoIt Team
    • Beta
    • MVP
  • AutoIt
    • Automation
    • Databases and web connections
    • Data compression
    • Encryption and hash
    • Games
    • GUI Additions
    • Hardware
    • Information gathering
    • Internet protocol suite
    • Maths
    • Media
    • PDF
    • Security
    • Social Media and other Website API
    • Windows
  • Scripting and Development
  • IT Administration
    • Operating System Deployment
    • Windows Client
    • Windows Server
    • Office

Categories

  • Forum FAQ
  • AutoIt

Calendars

  • Community Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


WWW


Interests

Found 2 results

  1. (please kindly relocate this post if I've posted in in the wrong area). The latest AutoIT release removed (depreciated) the copy button options that were in _ArrayDisplay() but they are now in _DebugArrayDisplay(). However, _ArrayDisplay() now always has a "data label" which may not always be wanted and _DebugArrayDisplay() has an "Exit Script" button that again may not always be wanted. I appreciate that we can all just customise these to our own needs but I wish to put forward a suggestion that ArrayDisplayInternals.au3 is modified to allow _DebugArrayDisplay() to hav
  2. I noticed that _DebugArrayDisplay has a bug when copying data and headings I copied the The column alignment is out - copying just the data seems to have no issues
×
×
  • Create New...