Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'base pointer'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements and Site News
    • Administration
  • AutoIt v3
    • AutoIt Help and Support
    • AutoIt Technical Discussion
    • AutoIt Example Scripts
  • Scripting and Development
    • Developer General Discussion
    • Language Specific Discussion
  • IT Administration
    • Operating System Deployment
    • Windows Client
    • Windows Server
    • Office

Categories

  • AutoIt Team
    • Beta
    • MVP
  • AutoIt
    • Automation
    • Databases and web connections
    • Data compression
    • Encryption and hash
    • Games
    • GUI Additions
    • Hardware
    • Information gathering
    • Internet protocol suite
    • Maths
    • Media
    • PDF
    • Security
    • Social Media and other Website API
    • Windows
  • Scripting and Development
  • IT Administration
    • Operating System Deployment
    • Windows Client
    • Windows Server
    • Office

Categories

  • Forum FAQ
  • AutoIt

Calendars

  • Community Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


WWW


Interests

Found 1 result

  1. I am searched in CE Forum and Google but i could not find any solution.I am waiting your helps. EAX=0002D3C0 EBX=00000001 ECX=085D0000 EDX=138EF288 ESI=000000C0 EDI=138EF000 EBP=00000007 ESP=0053EA0C EIP=684F29C5 Probable base pointer =085D0000 684F29BD - add eax,eax 684F29BF - add eax,eax 684F29C1 - cmp [ecx+eax+04],ebx 684F29C5 - jna NPSWF32_11_2_202_233.dll+4229A4 684F29C7 - mov edx,[esp+14] Problem was : [ecx+eax+04] which is my offset ? and is this last pointer ? If this is the last pointer , why it isn't green ? Thanks to AutoIT Forum. Sorry for my bad expression.
×
×
  • Create New...