Jump to content
  1. Ascend4nt

    Ascend4nt

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By singh54
      Hello All,

      I am new to auto It  and coding. Have only tried few automated logging for different websites.  The login pages of the websites which I have worked on were having form name with input type as text and it seems straight forward to automate their login using "_IEFormElementSetValue".
      I have got a url, it does not have any form in the source page. On further analyzing I found that It does call some login page separately as below.
      function showLogin(arg) {
        Global.pollingDialogDoc = null;
        var fresh = jQuery.isValidString(arg) && "fresh" == arg ? !0 : !1, appFrame = $("#appFrame");
        if ($("#modalFrame").show(), $("iframe").hide(), fresh || !appFrame.attr('src').match("html/login.html")) appFrame.attr('src', baseURL + 'html/login.html'), 
        appFrame.on('load', function() {
          setTimeout(function() {
            $("#modalFrame").hide(), appFrame.show();
          }, 1);
        }); else try {
          window.frames.appFrame.updatePageFromIndex();
        } catch (e) {}
      }
      I can simply use "send" and "mouse click" Method to automate the login but that doesn't seems very reliable. Is there any separate way to fill the user ID and password to the respective fields by having reference by frames or something. 
      Appreciate if any one can point me to correct document or help in any way...!
    • By HariKara
      I have a script that seems to launch perfectly fine with IECreate, however, I want to launch the Browser and a specific URL with the RunAs command. I fairly new to AutoIT and wanted to know if someone can point me in the right direction.
      Local $surl = "http://somewebsite.com/DODA/admin/job.aspx"
      Local $oIE = _IECreate($sURL)
      The above launches the website correctly with the correct URL, however, I have tried the below and this fails to load and browser?
      #include <AutoItConstants.au3>
      ;========================
      $oSleep = "200"
      Local $surl = "http://somewebsite.com/DODA/admin/job.aspx"
      Local $oIE = RunAs($args("username"), $args("domain"), $args("logonpassword"), "", "C:\Program Files (x86)\Internet Explorer\iexplore.exe http://somewebsite.com/DODA/admin/job.aspx")
      _IELoadWait($oIE)
       
      I get the following error back?
      --> IE.au3 T3.0-2 Error from function _IELoadWait, $_IESTATUS_InvalidDataType
      --> IE.au3 T3.0-2 Error from function _IEGetObjById, $_IESTATUS_InvalidDataType
      --> IE.au3 T3.0-2 Error from function _IEGetObjById, $_IESTATUS_InvalidDataType
    • By nacerbaaziz
      hello sirs
      please i want to use the WinHttp to get the google drive file title using the api
      i searched in the forom but i didn't found any Google drive api UDF
      for that i liked to ask you for that
      i had read the google drive api documentation but i couldn't do it
      please help me
      here is the api doc
      note i've got the apikey and i have the file id
      what i want is to get the title of the file (the file name)
      because i want to download the files from the google drive using the autoit
      please help me for that
      am sorry because i didn't gave you any example or what i tried but all what tried was  failed
      thanks in advance
    • By nacerbaaziz
      hello sirs
      i've some questions about StringRegExpReplace i hope you can help me
       
      i tried to make a function that give me the host of the url and other give me the url with out host
      for example i've this link
      https://www.example.com/vb/result.php
      i need the first give me the
      example.com
      and the other give me 
      /vb/result.php
      i find that
      $s_source = "https://www.google.com/vb/index.php" Local $s_Host = StringRegExpReplace($s_Source, '.*://(.*?)/.*', '\1') Local $s_Page = StringRegExpReplace($s_source, '.*://.*?(/.*)', '\1') msgBox(64, $s_Host, $s_Page)  
      but i found some problems i need your help to correct it
      first: when i get the host if the url has www i want to remove it
      second: if the url with out host did not have other things 
      i need the result to be ""
      e.g
      https://www.example.com
      the first i want it
      example.com
      and the second i want it to be ""
      i hope that you can help me
      thanks in advance
×
×
  • Create New...