Jump to content

Recommended Posts

  • Developers

Hello again, I solved this problem by disabling UPX :)

You need to exclude the AutoIt3 temp path from the AV to really solve it.

Jos

SciTE4AutoIt3 Full installer Download page   - Beta files       Read before posting     How to post scriptsource   Forum etiquette  Forum Rules 
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Link to post
Share on other sites

This is strange, Today I tried to compile it with UPX Disabled but it gave out the same error, I solved it by ticking "Use UPX" and again un-ticking the the same option.... Might be a bug, Will try Jos's suggestion and post the result here :)

EasyCodeIt - A cross-platform AutoIt implementation - Fund the development! (GitHub will double your donations for a limited time)

DcodingTheWeb Forum - Follow for updates and Join for discussion

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By AutoJohn
      Hi,
      Part of my standard template for a new project is including the lines:
          #AutoIt3Wrapper_Run_Au3Stripper=y ;Run Au3Stripper before compilation (Default=n)
          #Au3Stripper_Parameters=/mo ;     Use the parameters as listed above
      I extensively use bookmarks to jump back and forth between sections of code while debugging and I am experiencing an annoyance that I'm hoping someone could steer me towards a "better" solution.
      The problem is when I go to compile code, all of my bookmarks get deleted.
      I have determined that if I comment out the line    #AutoIt3Wrapper_Run_Au3Stripper then the issue no longer happens and my bookmarks remain.
      Are there some other properties I could be setting somewhere to keep the line in place yet not destroy my bookmarks on every compile?
      Thanks
      SciTE Version 3.7.3     Feb 16 2017 21:41:17
      AutoIT 3.3.14.5
    • By SgtHugoStiglitz
      HI people,
                        I got a questions, I maintain code in autoIT and every time I compile a new version or modification, Scite generate 2 folders. One folder is finish by released and the other is tentative. I try to make some google search, but never find answer would satisfied myself. The dev who was maintain it before were using AutoIt3Wrapper_GUI, and I don't know if it's related. I look both folder, but they seem pretty identical, but I would like to know what it's the difference between those to folder. Anyone have a clue?
    • By Rhidlor
      I don't have any experience compiling AutoIt scripts or know of any best practices regarding said scripts so I was wondering, what are some of the options for passing data to complied scripts? Here's an example of what I mean by "option": Writing data to a text file, then running a script which reads the data from that text file.
      Thanks!
      I apologize if this topic is a little lackluster
    • By Skeletor
      Hey All,
      Yes, this is an odd request. 
      But is there a way to bulk up the size of the compiled program? 
      I know many want to reduce it's size, but I want to increase it.
      What methods do you suggest?
    • By dimm
      Is it possible to compile script without any icon resources included?
      When I make exe it uses default system icon of current OS even if I compile as console application.
      On other versions of Windows it looks a little strange

       
      Update:
      It seems that the only way is remove icons from exe after compilation using resource editors like ResHacker.

       
      another bad solution:
      Using corrupted 35 bytes icon file. Windows can't load it and shows default system icon.
      #pragma compile(Icon, broken.ico) broken.ico
×
×
  • Create New...