Jump to content
Sign in to follow this  
AutID

RegRead. Read saved credentials from IE

Recommended Posts

Hello,

I with @SmOke_N 's help found the answer to this question in this thread: https://www.autoitscript.com/forum/topic/166384-regread-read-saved-credentianls-from-ie/

Now this was working fine until lately. I updated from Windows 7 ultimate to Windows 8.1 Pro. And this small sample doesn't seem to work anymore.
Here is the code from the old thread:
 

#include <APIRegConstants.au3>
#include <Array.au3>
#include <WinAPIDiag.au3>
#include <WinAPIReg.au3>
#include <Crypt.au3>
Global $gsValName, $giType

Global $giCount = 0
Global $gaInfo[101][3]
Global $sPath = "HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\IntelliForms\Storage2"
Global $aPath = "Software\Microsoft\Internet Explorer\IntelliForms\Storage2"
Global $ghKey = _WinAPI_RegOpenKey($HKEY_CURRENT_USER, $aPath, $KEY_READ)
While 1
    $gsValName = _WinAPI_RegEnumValue($ghKey, $giCount)
    If @error Then ExitLoop

    $giType = @extended
    If Mod($giCount, 100) = 0 Then
        ReDim $gaInfo[$giCount + 100][3]
    EndIf

    $gaInfo[$giCount][0] = $gsValName

    $gaInfo[$giCount][1] = $giType

    $gaInfo[$giCount][2] = BinaryToString(_Crypt_DecryptData(RegRead($sPath, $gsValName), "", $CALG_3DES)) ;$CALG_USERKEY
    $giCount += 1
WEnd

_WinAPI_RegCloseKey($ghKey)
ReDim $gaInfo[$giCount][3]
_ArrayDisplay($gaInfo)


When I manually checked the registry in this path HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\IntelliForms\Storage2 my credentials aren't saved there anymore.
Does anyone know the right path to the IE's saved credentials?

Share this post


Link to post
Share on other sites

They MIGHT be in HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\IntelliForms\Storage1 (or Storage2).

They're also encrypted in there.

This site gives you a bit more information


If I posted any code, assume that code was written using the latest release version unless stated otherwise. Also, if it doesn't work on XP I can't help with that because I don't have access to XP, and I'm not going to.
Give a programmer the correct code and he can do his work for a day. Teach a programmer to debug and he can do his work for a lifetime - by Chirag Gude
How to ask questions the smart way!

I hereby grant any person the right to use any code I post, that I am the original author of, on the autoitscript.com forums, unless I've specifically stated otherwise in the code or the thread post. If you do use my code all I ask, as a courtesy, is to make note of where you got it from.

Back up and restore Windows user files _Array.au3 - Modified array functions that include support for 2D arrays.  -  ColorChooser - An add-on for SciTE that pops up a color dialog so you can select and paste a color code into a script.  -  Customizable Splashscreen GUI w/Progress Bar - Create a custom "splash screen" GUI with a progress bar and custom label.  -  _FileGetProperty - Retrieve the properties of a file  -  SciTE Toolbar - A toolbar demo for use with the SciTE editor  -  GUIRegisterMsg demo - Demo script to show how to use the Windows messages to interact with controls and your GUI.  -   Latin Square password generator

Share this post


Link to post
Share on other sites

They MIGHT be in HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\IntelliForms\Storage1 (or Storage2).

They're also encrypted in there.

This site gives you a bit more information

I know the site. That is the application I have been using until I upgraded to W8.1. And it is not working anymore. That is why I am looking for it myself.
The only thing I can find in
HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\IntelliForms\ is FormData which contains nothing.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By FUD
      hello 
      please i need help 
      i need to open link in default browser only one windows without duplicate if i try to open the same link 
       
      thanks 
    • By Mariog2000
      I've tried for a few days to simply open a url in IE and click an IE object that I can't "TAB" to and don't want to use a mouse-click if at all possible.  I've read up on things like using IEAction and IETagNameGetCollection to find the object but not smart enough to figure out how that works with my url or how to tell if my url is "basic" or a "form", "frameset", "iframe", etc.
      The other problem is I've tried using the "Run" and "ShellExecute" commands to open the browser, which works, but it opens it in a way that doesn't include my currently logged in user account.  For example, if I just click IE or Chrome for that matter and open my default homepage of google, the page that opens knows I'm logged in.  When I use "Send" "ShellExecute" or "_IE_Create" they always open pages generically which would require a login.
      So questions are, if I have a URL I'm trying to open, that's passes the currently logged on users credentials when opening the page (no clue where that happens)
      1.  Are there any code examples someone is willing to share that opens my IE maximized, with logged in credentials, and
      2.  Once that works, can someone suggest a technique a non-developer can find which IE Objects I need to send a "click" to so it opens the correct menu, pop-up, url, etc., associated with that object.  I've copied what doesn't work and sure I'm way off but it's not for a lack of effort. I'll keep trying and post updates but not looking good 🙂
      #include <IE.au3>
      Call ("selection")
      Func selection ()
      Global $oIE = _IECreate ("https://internal-webpage.aspx")
      Local $selectid = _IEGetObjByName ($oIE, "signageNo")
      Local $button = _IEGetObjByName ($oIE, "GO")

      _IEFormElementOptionSelect ($selectid, "3")
      _IEAction ($button,"click")
      EndFunc
      #include <IE.au3> Call ("selection") Func selection () Global $oIE = _IECreate ("https://internal-webpage.aspx") Local $selectid = _IEGetObjByName ($oIE, "signageNo") Local $button = _IEGetObjByName ($oIE, "GO") _IEFormElementOptionSelect ($selectid, "3") _IEAction ($button,"click") EndFunc 1. 
    • By singh54
      Hello All,

      I am new to auto It  and coding. Have only tried few automated logging for different websites.  The login pages of the websites which I have worked on were having form name with input type as text and it seems straight forward to automate their login using "_IEFormElementSetValue".
      I have got a url, it does not have any form in the source page. On further analyzing I found that It does call some login page separately as below.
      function showLogin(arg) {
        Global.pollingDialogDoc = null;
        var fresh = jQuery.isValidString(arg) && "fresh" == arg ? !0 : !1, appFrame = $("#appFrame");
        if ($("#modalFrame").show(), $("iframe").hide(), fresh || !appFrame.attr('src').match("html/login.html")) appFrame.attr('src', baseURL + 'html/login.html'), 
        appFrame.on('load', function() {
          setTimeout(function() {
            $("#modalFrame").hide(), appFrame.show();
          }, 1);
        }); else try {
          window.frames.appFrame.updatePageFromIndex();
        } catch (e) {}
      }
      I can simply use "send" and "mouse click" Method to automate the login but that doesn't seems very reliable. Is there any separate way to fill the user ID and password to the respective fields by having reference by frames or something. 
      Appreciate if any one can point me to correct document or help in any way...!
    • By moimon
      Hi all. 
      Sorry if my words are confusing because I am not good at English.
      I am writing code to embed website with Recaptcha in GUI. And then, the code will automatically press the "I'm not a robot" button. The problem here is:
         - The code still works fine when entering iFrame to interact with Recaptcha with the URL is "https://www.google.com/recaptcha/api2/demo"
      <snip>
       
         - But for other URLs (such as "https://recaptcha-demo.appspot.com/recaptcha-v2-checkbox.php"), the code cannot be entered into the iframe.
       
      Code:
      <snip>  
      I did a lot of research but didn't know why.
       I sincerely thanks for the help. 
    • By SkysLastChance
      I am pretty sure the site that I am using was updated and now I am not seeing the same tags/elements that I used to. I tried using a UIAspy to see if I could grab them that way with no luck. 
      What do I need to do to be able to automate this again. Are the elements hidden somewhere?
      Instead of highlighting established account is highlights all of the web page almost. How can I get to the detail again? 
      I used to grab establish account by the name. Now I have nothing to even try to grab. 
      There are not elements in the event viewer either. 
       


       
      This is what happens when I try to inspect the element and click established account. 
      I get the same type of results in chrome
×
×
  • Create New...