Jump to content
Sign in to follow this  
tommytx

FF autoit not going past the first URL.

Recommended Posts

Has anything changed recently with how FF interacts with autoit.. I cannot get it to do anything past start the first url and just hangs at that piont.
here is the code i am using..
The only thing it does is open up the vahud.com and never moves on to the test.htm page.. and does this on all my FF autoit programs..
I am using XP but it has alwasy been fine in the past..

 

#Include <FF.au3>

_FFStart("http://vahud.com")

    Sleep(2000)
    _FFAction("presentationmode", True)
    Sleep(2000)
    _FFOpenURL("http://vahud.com/test.htm")
    Sleep(2000)
Exit

and here is the rusults i obtain.
 

__FFStartProcess: ""C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -new-window "http://vahud.com"  "-repl 4242 "
_FFConnect: OS: WIN_XP WIN32_NT 2600 Service Pack 3
_FFConnect: AutoIt: 3.3.12.0
_FFConnect: FF.au3: 0.6.0.1b-10
_FFConnect: IP: 127.0.0.1
_FFConnect: Port:   4242
_FFConnect: Delay:  2ms
_FFConnect ==> Timeout: TCPConnect Error: 10061
_FFConnect ==> General Error: Timeout: Can not connect to FireFox/MozRepl on: 127.0.0.1:4242
__FFSend ==> Socket Error
_FFCmd ==> Error return value
_FFOpenURL: http://vahud.com/test.htm
__FFSend ==> Socket Error
_FFCmd ==> Error return value
_FFOpenURL ==> No match: http://vahud.com/test.htm
>Exit code: 0    Time: 72.04

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Downoad the actual FF.Au3 and test again. The console output tells ff want to connect on Port 4242 but afair it must be 42, so test the linked version. @Stilgar has posted the link on autoit.de yesterday and told the V0.6.0.2b is out of the beta state and had reached stable state. After testing come back and report.

Edited by AutoBert

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, AutoBert said:

Downoad the actual FF.Au3 and test again. The console output tells ff want to connect on Port 4242 but afair it must be 42, so test the linked version. @Stilgar has posted the link on autoit.de yesterday and told the V0.6.0.2b is out of the beta state and had reached stable state. After testing come back and report.

Looks like it was the Moz not activating automatically.. as I forced it on manually and its seemed ok.. so thanks for the advice...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By malicioussoap
      back when I was still doing autohotkey you could write (in code) spanisha::á
      and whenever you were in google docs or notepad you could type (in the document) spanisha  and it instantly turns it into á 
      I tried doing this in autoit, here's what I have so far (my entire code so if this language requires a main function or a return/exit to function properly please let me know):
      ;is this a proper comment? HotKeySet ( "spanisha" , "SendAltered" ) Func SendAltered() Send("á", flag = 0); EndFunc I assume that autoit follows a sort of contemporary hotkey pressing model where you have to hold all keys at the same time? which makes this impossible. So
      I'm wondering if anyone has a workaround for this? or maybe an alternative to HotKeySet()
      I have a vague memory of someone saying that doing something like spanisha:á would work. I don't know if I'm slightly off syntax but this doesn't work.
      Also I tried doing 
      ;is this a proper comment? ;HotKeySet ( "a" , "SendAltered" ) ;spanisha::á Func SendAltered() Send("á"); EndFunc just to try and debug,
      I'm also wondering if my approach is fundamentally wrong since HotKeySet() was made for something like !^A. Or if Send() is syntactically wrong.
      I'm also noticing on these forums that specifying installation is important so to whom it may concern I downloaded both installers, editor and main files. Although I'm about to be real mad if the editor installation makes a difference.
    • By shelly
      I have to press tab to reach a selected button then double click on that
      Here's my script but its not working:
      WinActivate("Policy Decisions -- Webpage Dialog","")
      Sleep(3000)
      Send("{TAB}")
      Send("{TAB}")
      Send("{TAB}")                    // at this point its working according to my need  but double click is not working
      Mouseclick("Left",510, 320, 2, 0)

    • By TheDcoder
      See this thread for info:
    • By nooneclose
      Why can I not click on either of my input fields?
      #Region ### START Koda GUI section ### Form= Global $Form1 = GUICreate("Form1", 730, 437, 192, 124) ;GUISetFont(14, 800, 0, "MS Sans Serif") GUISetBkColor(0xC0DCC0) Global $Label1 = GUICtrlCreateLabel("Enter your Password. UserName is auto filled", 62, 40, 604, 41, $SS_CENTER) GUICtrlSetFont(-1, 26, 800, 0, "MS Sans Serif") Global $Label2 = GUICtrlCreateLabel("User Name:", 120, 130, 604, 31, $SS_LEFT) GUICtrlSetFont(-1, 20, 800, 0, "MS Sans Serif") Global $Label3 = GUICtrlCreateLabel("Password:", 135, 210, 604, 31, $SS_LEFT) GUICtrlSetFont(-1, 20, 800, 0, "MS Sans Serif") Global $Input1 = GUICtrlCreateInput(@UserName, 274, 130, 185, 32) GUICtrlSetFont(-1, 14, 800, 1, "MS Sans Serif") Global $Input2 = GUICtrlCreateInput("Password", 274, 210, 185, 32, $ES_PASSWORD) GUICtrlSetFont(-1, 14, 800, 0, "MS Sans Serif") Global $OK = GUICtrlCreateButton("OK", 274, 270, 185, 57) GUICtrlSetFont(-1, 20, 800, 0, "MS Sans Serif") GUISetState(@SW_SHOW) #EndRegion ### END Koda GUI section ### While 1 $nMsg = GUIGetMsg() Switch $nMsg Case $GUI_EVENT_CLOSE Exit Case $OK Global $UserName = GUICtrlRead($Input1) Global $PassWord = GUICtrlRead($Input2) ExitLoop EndSwitch WEnd ; Delete the GUI window GUIDelete()  
    • By cruisepandey
      Hi, 
      I have a string like this : 
      Global $Msga = "urrent directory is /send.  (Submission of file with log number 29381077284 is confirmed)";
      I want to extract the number 29381077284  from the string. I did StringSplit to split based on "(" and then use space to reach there, But it's not a good choice. 
      Can anyone help me with regular expression to find the number from String using AutoIT. TIA
×
×
  • Create New...