Jump to content
  1. mLipok

    mLipok

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By walec
      Hey
      I have problem with Set Value for control slider on webside.
      Anyone have any idea for a solution?
       
      I tried but it doesn't work.
      Local $Strength = _IEGetObjById($oIE_Strona, "strength_value") Local $oText = _IEFormElementGetObjByName($Strength, "valuee") _IEFormElementSetValue($oText, "6") or
      _IENavigate ($oIE_Strona, "https://guantanamo.prisonwarsonline.com/gym/") Local $oDiv = $oIE_Strona.Document.GetElementByID("strength_value") Local $oAttribute = $oDiv.getAttribute("valuee") If IsObj ( $oAttribute ) Then $oAttribute.value = "6" EndIf Best Regards
    • By Mariog2000
      I've tried for a few days to simply open a url in IE and click an IE object that I can't "TAB" to and don't want to use a mouse-click if at all possible.  I've read up on things like using IEAction and IETagNameGetCollection to find the object but not smart enough to figure out how that works with my url or how to tell if my url is "basic" or a "form", "frameset", "iframe", etc.
      The other problem is I've tried using the "Run" and "ShellExecute" commands to open the browser, which works, but it opens it in a way that doesn't include my currently logged in user account.  For example, if I just click IE or Chrome for that matter and open my default homepage of google, the page that opens knows I'm logged in.  When I use "Send" "ShellExecute" or "_IE_Create" they always open pages generically which would require a login.
      So questions are, if I have a URL I'm trying to open, that's passes the currently logged on users credentials when opening the page (no clue where that happens)
      1.  Are there any code examples someone is willing to share that opens my IE maximized, with logged in credentials, and
      2.  Once that works, can someone suggest a technique a non-developer can find which IE Objects I need to send a "click" to so it opens the correct menu, pop-up, url, etc., associated with that object.  I've copied what doesn't work and sure I'm way off but it's not for a lack of effort. I'll keep trying and post updates but not looking good 🙂
      #include <IE.au3>
      Call ("selection")
      Func selection ()
      Global $oIE = _IECreate ("https://internal-webpage.aspx")
      Local $selectid = _IEGetObjByName ($oIE, "signageNo")
      Local $button = _IEGetObjByName ($oIE, "GO")

      _IEFormElementOptionSelect ($selectid, "3")
      _IEAction ($button,"click")
      EndFunc
      #include <IE.au3> Call ("selection") Func selection () Global $oIE = _IECreate ("https://internal-webpage.aspx") Local $selectid = _IEGetObjByName ($oIE, "signageNo") Local $button = _IEGetObjByName ($oIE, "GO") _IEFormElementOptionSelect ($selectid, "3") _IEAction ($button,"click") EndFunc 1. 
    • By HariKara
      I have a script that seems to launch perfectly fine with IECreate, however, I want to launch the Browser and a specific URL with the RunAs command. I fairly new to AutoIT and wanted to know if someone can point me in the right direction.
      Local $surl = "http://somewebsite.com/DODA/admin/job.aspx"
      Local $oIE = _IECreate($sURL)
      The above launches the website correctly with the correct URL, however, I have tried the below and this fails to load and browser?
      #include <AutoItConstants.au3>
      ;========================
      $oSleep = "200"
      Local $surl = "http://somewebsite.com/DODA/admin/job.aspx"
      Local $oIE = RunAs($args("username"), $args("domain"), $args("logonpassword"), "", "C:\Program Files (x86)\Internet Explorer\iexplore.exe http://somewebsite.com/DODA/admin/job.aspx")
      _IELoadWait($oIE)
       
      I get the following error back?
      --> IE.au3 T3.0-2 Error from function _IELoadWait, $_IESTATUS_InvalidDataType
      --> IE.au3 T3.0-2 Error from function _IEGetObjById, $_IESTATUS_InvalidDataType
      --> IE.au3 T3.0-2 Error from function _IEGetObjById, $_IESTATUS_InvalidDataType
    • By zuladabef
      I want to set the value of a input, but I only have the input name and input id.  I cannot find a form in the source.  Form collection does not return any results.  
      Is there a way to use FormElementSetValue without a form name? Can I use _IEGetObjByName or _IEGetObjById?  If so, how do I set the value once I have the object? Where do I go from here? Local $oIE = _IEAttach("[Website Goes Here"]) Local $oForm = _IEFormGetCollection($oIE, 1) Local $oQuery = _IEFormElementGetCollection($oForm, 4) _IEFormElementSetValue($oQuery, "Set it to this")  
    • By Seminko
      Hey there,
      below function returns an "object collection" (not sure if that's the correct term) of 'a' elements grabbed from within //*[@id="J_DetailMeta"].
      However, I need the returned collection not to include objects with 'aria-disabled = true'. Is there a way of removing specific objects from such a collection?
      Func GetObjectList($sPicker) $oDetailMeta = _IEGetObjById($oIE, "J_DetailMeta") If Not @error Then $tags = $oDetailMeta.GetElementsByTagName("ul") For $tag in $tags $data_ID_value = $tag.GetAttribute("data-property") If $sPicker = "color" Then If $data_ID_value = '????' Or $data_ID_value = "????" Then $oReturnList = $tag.GetElementsByTagName("a") EndIf ElseIf $sPicker = "network" Then If $data_ID_value = '????' Then $oReturnList = $tag.GetElementsByTagName("a") EndIf ElseIf $sPicker = "storage" Then If $data_ID_value = '????' Then $oReturnList = $tag.GetElementsByTagName("a") EndIf EndIf Next EndIf Return $oReturnList EndFunc $oColorList = GetObjectList("color") For $oColor In $oColorList If StringInStr($oColor.GetAttribute("aria-disabled"), "true") <= 0 Then ; remove object from the collection ??? EndIf Next  
×
×
  • Create New...