Jump to content
  1. 9252Survive

    9252Survive

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By malicioussoap
      back when I was still doing autohotkey you could write (in code) spanisha::á
      and whenever you were in google docs or notepad you could type (in the document) spanisha  and it instantly turns it into á 
      I tried doing this in autoit, here's what I have so far (my entire code so if this language requires a main function or a return/exit to function properly please let me know):
      ;is this a proper comment? HotKeySet ( "spanisha" , "SendAltered" ) Func SendAltered() Send("á", flag = 0); EndFunc I assume that autoit follows a sort of contemporary hotkey pressing model where you have to hold all keys at the same time? which makes this impossible. So
      I'm wondering if anyone has a workaround for this? or maybe an alternative to HotKeySet()
      I have a vague memory of someone saying that doing something like spanisha:á would work. I don't know if I'm slightly off syntax but this doesn't work.
      Also I tried doing 
      ;is this a proper comment? ;HotKeySet ( "a" , "SendAltered" ) ;spanisha::á Func SendAltered() Send("á"); EndFunc just to try and debug,
      I'm also wondering if my approach is fundamentally wrong since HotKeySet() was made for something like !^A. Or if Send() is syntactically wrong.
      I'm also noticing on these forums that specifying installation is important so to whom it may concern I downloaded both installers, editor and main files. Although I'm about to be real mad if the editor installation makes a difference.
    • By shelly
      I have to press tab to reach a selected button then double click on that
      Here's my script but its not working:
      WinActivate("Policy Decisions -- Webpage Dialog","")
      Sleep(3000)
      Send("{TAB}")
      Send("{TAB}")
      Send("{TAB}")                    // at this point its working according to my need  but double click is not working
      Mouseclick("Left",510, 320, 2, 0)

    • By TheDcoder
      See this thread for info:
    • By Nas
      Hi everyone,
      I am trying to make a script that runs a query and show it to me to see if everything is right and then decide if I finish it or not so I made a little script as below :
      #include <ADO.au3> #include <Array.au3> #include <MsgBoxConstants.au3> #include <AutoItConstants.au3> _ADO_EVENTS_SetUp(True) _ADO_ComErrorHandler_UserFunction(_ADO_COMErrorHandler) Local $sDriver = 'SQL Server' Local $sDatabase = 'DataBase' ; change this string to YourDatabaseName Local $sServer = 'Localhost' ; change this string to YourServerLocation Local $sConnectionString = 'DRIVER={' & $sDriver & '};SERVER=' & $sServer & ';DATABASE=' & $sDatabase & ';UID=' & ';PWD=' & ';' ;~ Global $Query = _ ;~ "BEGIN TRAN" & @CRLF & _ ;~ "UPDATE Table" & @CRLF & _ ;~ "SET HOUR = 4" & @CRLF & _ ;~ "WHERE CUST = 'TEST'" & @CRLF & _ ;~ "SELECT * FROM Table" & @CRLF & _ ;~ "WHERE CUST = 'TEST'" & @CRLF & _ ;~ "ROLLBACK TRAN" Global $Query = _ "BEGIN TRAN" & @CRLF & _ "SELECT * FROM Table" & @CRLF & _ "WHERE CUST = 'TEST'" & @CRLF & _ "ROLLBACK TRAN" _Query_Display($sConnectionString, $Query) Func _Query_Display($sConnectionString, $sQUERY) ; Create connection object Local $oConnection = _ADO_Connection_Create() ; Open connection with $sConnectionString _ADO_Connection_OpenConString($oConnection, $sConnectionString) If @error Then Return SetError(@error, @extended, $ADO_RET_FAILURE) ; Executing some query directly to Array of Arrays (instead to $oRecordset) Local $aRecordset = _ADO_Execute($oConnection, $sQUERY, True) ; Clean Up _ADO_Connection_Close($oConnection) $oConnection = Null ; Display Array Content with column names as headers _ADO_Recordset_Display($aRecordset, 'Query Result') EndFunc ;==> _Query_Display When I ran this script it works great, but when I run the query below :
      Global $Query = _ "BEGIN TRAN" & @CRLF & _ "UPDATE Table" & @CRLF & _ "SET HOUR = 4" & @CRLF & _ "WHERE CUST = 'TEST'" & @CRLF & _ "SELECT * FROM Table" & @CRLF & _ "WHERE CUST = 'TEST'" & @CRLF & _ "ROLLBACK TRAN" It doesn't show anything, when I take those begin and rollback it does what it should but still not showing me anything at all, is there a way around it that you know of?
      Thank you.
×
×
  • Create New...