Jump to content
  1. coffeeturtle

    coffeeturtle

  • Similar Content

    • By Skeletor
      Hey All,
      Yes, this is an odd request. 
      But is there a way to bulk up the size of the compiled program? 
      I know many want to reduce it's size, but I want to increase it.
      What methods do you suggest?
    • By AnonymousX
      So I just got a new computer, and instantly went and installed Autoit onto it. I selected run script as default action when clicking on an au3 file, however every time I do this it opens the script in the editor. I can from there run the script no problem.
      I've tried reinstalling and checking the settings by hitting "Ctrl+1" and have confirmed it is set to run, but yet it just continues to open in the editor.
      Any ideas why this is happening or how to solve?
      New system is windows 10, old was windows 7
    • By HariKara
      Hi AutoIters!
       
      Im trying to launch a .exe file that is nested within the program files (x86) folder structure. i have already used the standard RunAs Syntax and found that it fails to launch the application. I have switched to Run and that seems to work. My issue is I have to use RunAs as the applicaton would need to run under a completely different account. The Current logged in user is a Local User on the machine, however, the application must be run as a domain user. The Machine is domain connected.
       
       have tried the following:
      RunAs("username","logonpassword", $RUN_LOGON_PROFILE, "D:\Program Files (x86)\Vendor\Application Name\Exe Location\Executable.exe") The above fails to launch, there are no errors or syntax issues, it just does nothing when the variables are replaced for the correct values.
      I did the same using the Run command
      Run("D:\Program Files (x86)\Vendor\Application Name\Exe Location\Executable.exe") That seems to work fine, but runs in local user context. Any thoughts? Could it be a local Machine rights issue? Or have i missed something glaring in my script
    • By PoojaKrishna
      Hi friends,
      The Run command on my machine suddenly stopped execution.
      Anyone of you facing the same issue?
      #include <AutoItConstants.au3> #include <FileConstants.au3.> #RequireAdmin $ExeName = FileOpenDialog("Select AutoIt executable", @ScriptDir & "\", "(*.exe)", $FD_FILEMUSTEXIST) If not @error Then If FileExists($ExeName) Then $iPID = Run($ExeName, "", @SW_HIDE, $STDIN_CHILD + $STDOUT_CHILD) If @error Then msgbox(0,"Failed", "Failed execution with @error: " & @error) EndIf Else Msgbox(0,"", "File does not exist") EndIf EndIf The above code always fails to execute the executable file. It was working perfect and stopped working now.
      I have tried adding the files and folders to windows defender exclusion list and uninstalling the anti virus but still no luck.
      OS: Windows 10 - 64 bit
      Please help.
       
    • By rudi
      Hello,
      for a script to display PDF files I'd like to simply use the default program for PDF files, so I used "ShellExecute(<pdf-file-full-path>)" to open these files.
       
      The result for *SOME* of the workstations is, that the Adobe Reader starts up with asking for its language. (English/German). When starting AcroRd32.exe through "ShellExecute()", this "choose your language" dialog is showing up *ALWAYS*.
       
      Just to have mentioned it: Process Explorer is presenting this command line, it looks the same for both, PCs with and without that question "Choose Language? [English|German]"
      "C:\Program Files (x86)\Adobe\Reader 11.0\Reader\AcroRd32.exe" --channel=4680.0.860715181 --type=renderer "\\pc0009\Y_DRV_H\Daten\TIF\08\32\G000110832_Freigegeben.idw.pdf"  
      The next approach I thought of was to use Foxit Portable (instead of Acrord32.exe), started from a Network Drive, but it's starting up ugly slowly...
      So I tried to "Run()" instead to "ShellExecute()" the Adobe Reader. Now the result looks more stange, the "select your language" dialog shows up every now and then, but not always for the Win7 installations affected.
       
      If I place a "msgbox()" just in front of the "run()" command, it seems never to show this "select your language" dialog.
      If I take out this MsgBox() the "select your language" dialog shows up sometimes.
      When I "ClipPut()" the run command prior the "Run()" and paste that one to a CMD box, then it seems to *NEVER* happen, that this "select your language" dialog shows up.
       
      "C:\Program Files (x86)\Adobe\Reader 11.0\Reader\AcroRd32.exe" "\\pc0009\Y_DRV_H\Daten\TIF\08\32\G000110832_Freigegeben.idw.pdf" $AcroRead='"C:\Program Files (x86)\Adobe\Reader 11.0\Reader\AcroRd32.exe"' $PDF='"Y:\Temp\DRV_H\Daten\TIF\33\85\153385_Freigegeben.dwg.pdf"' MsgBox(0,"Values",$AcroRead & @CRLF & $PDF,1) $MyCommand=$AcroRead & " " & $PDF ClipPut($MyCommand) Run($MyCommand)  
      It looks like, that this "--channel=... --type=renderer" parameters are always fact for the AcroRd32.exe instance, that is opening the PDF to be displayed. The Instance opening the "PDF Display GUI" seems to always be a child process of another AcroRd32.exe process.
       
      Any clue, what's going on "backstage" here? How to avoid this "Choose your language" dialog? Or maybe someone can mention a different "portable" PDF viewer, I could use for this purpose?  
      Any suggestions appreciated, regards, Rudi.
×
×
  • Create New...