Jump to content

There's nothing here yet

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By TimRude
      The help text for the _ArrayDisplay function says: "Clicking on a column header sort it."
      I'm wondering why the sorting of hex numbers (specifically window handles like 0x12345678) is so wonky.
      Sample script:
      #include <Array.au3> Local $aList = WinList() _ArrayDisplay($aList) Clicking on the Col1 header to sort by window handle doesn't properly sort the list.
      As a workaround, I'm sorting the array by window handle before displaying it using _ArraySort. But I still wonder what's up with the ListView sorting.
      Workaround:
      #include <Array.au3> Local $aList = WinList() _ArraySort($aList, 0, 1, 0, 1) _ArrayDisplay($aList)  
    • By aiter
      I noticed that _DebugArrayDisplay has a bug when copying data and headings
      I  copied the
       
      The column alignment is out - copying just the data seems to have no issues
       
    • By Ostap
      I have a small script that checks if users from certain security groups exist or are disabled in AD. 
         For $j = Ubound ( $Users, 1 ) -1 To 0 Step -1       Switch _AD_IsObjectDisabled ( $Users[$j] )           Case 1             ClipPut ( $Users[$j] & " - account disabled; " )           Case 0             If @error = 1 Then                ClipPut ( $Users[$j] & " - account not found; " )             Else                ClipPut ( $Users[$j] & " - Ok; " )             EndIf       EndSwitch    $Clip = $Clip & @CRLF & ClipGet ()    Next   $Data[$O][1] = $Clip The code works correctly, at the end I have a 2D array $Data with security group in column 1 and checked user accounts in columns 2. However, _ArrayDisplay ( $Data ) shows users in one row, despite I added @CRLF. When I write $Clip to a text file, user accounts are written as column. Isn't it possible to have multiple-line cell split by @CRLF in _ArrayDisplay? 
    • By distancesprinter
      _ArrayDisplay($aArray, "Window Title", "1:", 0, Default, "Column") ; Expected results are rows 1 to the end of the array, all columns. The result is rows 0-1, all columns. The API reference is here:
      https://www.autoitscript.com/autoit3/docs/libfunctions/_ArrayDisplay.htm
       
      Am I doing something wrong?
    • By SorryButImaNewbie
      Hello guys!
      I have a little problem in one of my function/functions. Here is my code:
      Func IsVisible($handle) If BitAND(WinGetState($handle), 4) Then ;If Not BitAND(WinGetState($handle), 16) Then If BitAND(WinGetState($handle), 2) Then Return 1 Else Return 0 EndIf EndIf EndFunc ;==>IsVisible Func _GetWindows() ; Global $i = 12 ;Local $anumber = 0 / or use &i? Dim $VisibleWindows[1][2] = [["0", ""]] $AllWindows = WinList() For $i = 1 To $AllWindows[0][0] If IsVisible($AllWindows[$i][1]) Then If $AllWindows[$i][0] <> "" And $AllWindows[$i][0] <> "Program Manager" Then ReDim $VisibleWindows[UBound($VisibleWindows) + 1][2] $VisibleWindows[0][0] = $VisibleWindows[0][0] + 1 $VisibleWindows[($VisibleWindows[0][0])][0] = $AllWindows[$i][0] $VisibleWindows[($VisibleWindows[0][0])][1] = $AllWindows[$i][1] EndIf Else EndIf Next _ArrayDisplay($VisibleWindows, "Visible Windows") ;If WinClose("Visible Windows", "") = 1 Then Idle() EndFunc ;==>_GetWindows This should display all windows and their respective handels that WinList function can find, and display it in a "Visible Windows" titled arraydisplay. All good there, script runs as expected. I copied the code for the _GetWindows() from here, and implemented it with minimal changes as I recall (sorry I found it more then a month ago).
      My problem is that If I try to close the "Visible Windows" Window, the script just reopens anotherone, basicly the only thing I can do is terminate the script somehow after I started to display this. I'm pretty sure that there is something small that I miss, but since I can't really bend my mind around the _GetWindows array creation, I can't really pinpoint why it opens it again when I close it.
      (I try to used WinClose but thats just stupid since there is noproblem with closing, the problem is the reopening, realized that while I was writing it)
      Thank you for your help!
×
×
  • Create New...