Jump to content

WinActivate is work, but MouseClick fail


Recommended Posts

I want to click the button of a specific application ( application title is ICOS). 
The problem as follow: 
On computer A, WinActivate and MouseClick are work.
On computer B, WinActivate is work but MouseClick fail (Mouse does not move then click).

Both Computer A and B are Windows 10 Enterprise LTSC(Vesion 1809). 
AutoIt version: v3.3.14.5 / v3.3.14.2

 

Does anyone have this kind of problem?   Does anyone have a solution?

WinActivate("ICOS")
Sleep(2000)
MouseClick("LEFT",380, 969)

 

Edited by jalin168
add autoit version
Link to post
Share on other sites
6 hours ago, jalin168 said:

I want to click the button of a specific application ( application title is ICOS). 
The problem as follow: 
On computer A, WinActivate and MouseClick are work.
On computer B, WinActivate is work but MouseClick fail (Mouse does not move then click).

Both Computer A and B are Windows 10 Enterprise LTSC(Vesion 1809). 
AutoIt version: v3.3.14.5 / v3.3.14.2

 

Does anyone have this kind of problem?   Does anyone have a solution?

WinActivate("ICOS")
Sleep(2000)
MouseClick("LEFT",380, 969)

 

are both computers using the same screen resolution?

Link to post
Share on other sites

You are clicking (at least in your example) independent from the window

so it could be you are clicking at a location that has no element

and it could be your mousepointer is back at the location where it was coming from.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...