Jump to content

There's nothing here yet

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By levila
      Hi Guys, i just do some codding to automate login to some of the web.
      I manage to do the script but somehow after script done, some weird box popup. and keep looping until i close the main chrome.exe

      here is my code. kinldy pls assist, im very new to webdriver udf.
      #NoTrayIcon #include "wd_core.au3" #include "wd_helper.au3" $_WD_DEBUG = $_WD_DEBUG_None ; You could also use $_WD_DEBUG_Error Local $sDesiredCapabilities, $sSession SetupChrome() _WD_Startup() $sSession = _WD_CreateSession($sDesiredCapabilities) _WD_Navigate($sSession, "https://someoftheweb.com") _ChromeSetInputValueByName($sSession, "inputName", "Username") _ChromeSetInputValueById($sSession, "inputPassword", "Password") _ChromeSetMouseClick($sSession, "submit", "click") _WD_Shutdown() Func SetupChrome() _WD_Option('Driver', 'chromedriver.exe') _WD_Option('Port', 9515) _WD_Option('DriverParams', '--log-path="' & @ScriptDir & '\chrome.log"') $sDesiredCapabilities = '{"capabilities": {"alwaysMatch": {"goog:chromeOptions": {"w3c": true, "args":["--no-sandbox"]}}}}' EndFunc Func _ChromeSetInputValueByName($sSession,$name,$Value) $sButton = _WD_FindElement($sSession, $_WD_LOCATOR_ByXPath, "//input[@id='"&$name&"']") _WD_ElementAction($sSession,$sButton,'value', $Value) EndFunc Func _ChromeSetInputValueById($sSession,$Id,$Value) $sButton = _WD_FindElement($sSession, $_WD_LOCATOR_ByXPath, "//input[@id='"&$Id&"']") _WD_ElementAction($sSession,$sButton,'value', $Value) EndFunc Func _ChromeSetMouseClick($sSession,$Id,$Value) $sButton = _WD_FindElement($sSession,$_WD_LOCATOR_ByXPath,"//button[@type='"&$Id&"']") _WD_ElementAction($sSession, $sButton, 'click', $Value) EndFunc  
    • By RohanM
      Hi Team,
      is there is a way to embed the webpage in auto it GUI using webdriver? what I want to do is that, I want to open edge browser inside the AutoIT GUI, in IE we have _IECreateEmbedded function but for the webdriver I am not able to find a function, please help  
      Rohan M
    • By Danp2
      Introduction
      This UDF will allow you to interact with any browser that supports the W3C WebDriver specifications. Supporting multiple browsers via the same code base is now possible with just a few configuration settings.
      Requirements
      JSON UDF https://www.autoitscript.com/forum/topic/148114-a-non-strict-json-udf-jsmn
      WinHTTP UDF https://www.autoitscript.com/forum/topic/84133-winhttp-functions/
      HtmlTable2Array UDF (optional) https://www.autoitscript.com/forum/topic/167679-read-data-from-html-tables-from-raw-html-source/
      WebDriver for desired browser
      Chrome WebDriver https://sites.google.com/a/chromium.org/chromedriver/downloads FireFox WebDriver https://github.com/mozilla/geckodriver/releases Edge WebDriver https://developer.microsoft.com/en-us/microsoft-edge/tools/webdriver/ Source Code
      You will always be able to find the latest version in the GitHub Repo 
      Help / Support
      See the wiki for details on the UDF --
      https://www.autoitscript.com/wiki/WebDriver
      Please post any questions, suggestions or errors in the GH&S thread.
      https://www.autoitscript.com/forum/topic/205553-webdriver-udf-help-support-iii/
      Previous support threads (Closed)
      https://www.autoitscript.com/forum/topic/192730-webdriver-udf-help-support/
      https://www.autoitscript.com/forum/topic/201106-webdriver-udf-help-support-ii/
       
    • By goku200
      I am trying to change the settings of the print option to Save as PDF and its not changing the settings and clicking on the Save button at the bottom. Here is my script that I have written and the format is correct below. Chrome browser I'm using is 97.0 My script was working fine using Chrome 95.0\ Not sure why its not working now
      It finds the print-preview-app element but not the others.
       
    • By goku200
      I am trying to hit the Return key without having to use the Send keys. I have the following code and its not hitting the Return key. Am I missing something?
      ; Press Return $sAction = '{"actions":[{"type": "key", "id": "keyboard_1", "actions": [{"type": "keyDown", "value": "\uE006"},' ; Pause $sAction &= '{"type": "pause", "duration": 500},' ; Release Return $sAction &= '{"type": "keyUp", "value": "\uE006"}]}]}' _WD_Action($sSession, "actions", $sAction)  
×
×
  • Create New...