Jump to content

Au3info not working anymore


Recommended Posts

I installed new version 3.3.16.1 on a Win7 machine and Au3info (including x64) crashes every time I try to use it.  It loads correctly but the moment I try to focus any other application it crashes with the following error :

image.png.1941a424f55e5e250f2ef5ce438761e6.png

 

Edit : I just saw some threads about problem with latest version, Just downgrade to 3.3.16.0 and now it is working again...

Re-Edit : you can copy both au3info tool from 3.3.16.0 to the folder of 3.3.16.1  and it seems to be working fine

Edited by Nine
Link to post
Share on other sites
  • 2 months later...

FWIW, the EXE built on 19 Sept ‎2022 still crashes on Win7 (32 bits; Yes, I know, I'll upgrade soon)

Replacing Au3info.exe with the one in autoit-v3.3.14.5.zip does solve the problem.

Au3Info has stopped working


Problem signature:
  Problem Event Name:    BEX
  Application Name:    Au3Info.exe
  Application Version:    3.3.16.1
  Application Timestamp:    6328b643
  Fault Module Name:    StackHash_0a9e
  Fault Module Version:    0.0.0.0
  Fault Module Timestamp:    00000000
  Exception Offset:    00000000
  Exception Code:    c0000005
  Exception Data:    00000008
  OS Version:    6.1.7601.2.1.0.256.1
  Locale ID:    1036
  Additional Information 1:    0a9e
  Additional Information 2:    0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
  Additional Information 3:    0a9e
  Additional Information 4:    0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789


 

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...