Jump to content
Sign in to follow this  
spyrorocks

AutoForum 1.0

Recommended Posts

logi

incredible... this is great work!

you get a 9 out of 10!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
dandymcgee

What the heck are .tpl files? I can't open them. I've attached an image I though was really cool, maybe you guys can make use of it.

EDIT: Hey DtTvB, what are you using for a server host? I tried Abyss, but the darn thing wouldn't work right. I dunno what I was doing wrong.

Edited by dandymcgee

- Dan [Website]

Share this post


Link to post
Share on other sites
SmOke_N

What the heck are .tpl files? I can't open them.

http://filext.com/alphalist.php?extstart=%5ET

Common sense plays a role in the basics of understanding AutoIt... If you're lacking in that, do us all a favor, and step away from the computer.

Share this post


Link to post
Share on other sites
dandymcgee

How do you have a server at home? You can send me a PM if it is long to explain, or a link to a website that will tell me. Do you need to have certain software installed? I don't know much about web-based stuff or networking.


- Dan [Website]

Share this post


Link to post
Share on other sites
theguy0000

I may be stating the obvious, but I think there is a security hole.....


The cake is a lie.www.theguy0000.com is currentlyUP images.theguy0000.com is currentlyUP all other *.theguy0000.com sites are DOWN

Share this post


Link to post
Share on other sites
theguy0000

If you have foudn one, please PM me. I am pretty sure all hold have been patched to this time.

lol, look at the official example forums.

they were working an hour or so ago, and i posted comments. But now look.


The cake is a lie.www.theguy0000.com is currentlyUP images.theguy0000.com is currentlyUP all other *.theguy0000.com sites are DOWN

Share this post


Link to post
Share on other sites
spyrorocks

Shit....

Hmmm. That makes me mad, becasue i dunno who did it. If you are the eprson, please PM me so we can figure out how to fix it!

EDIT: Better take your forums down everyone until the perosn who knows how tells me how he/she did it so it can be patched.

Edited by spyrorocks

Share this post


Link to post
Share on other sites
theguy0000

Shit....

Hmmm. That makes me mad, becasue i dunno who did it. If you are the eprson, please PM me so we can figure out how to fix it!

EDIT: Better take your forums down everyone until the perosn who knows how tells me how he/she did it so it can be patched.

of course not...

The cake is a lie.www.theguy0000.com is currentlyUP images.theguy0000.com is currentlyUP all other *.theguy0000.com sites are DOWN

Share this post


Link to post
Share on other sites
spyrorocks

WAIT

that forum was not hacked. Never mind the scare. You may put your forums back up.

(Sorry, but i will not explane the nature of it but i figured out how it was done by a idiot who did NOT hack it. If you want info about how it was done, PM me and if i fidn you trustworthy i will tell you. Dont worry, you forum will NOT be hacked. that was NOT a hacked forum.)

Edited by spyrorocks

Share this post


Link to post
Share on other sites
the DtTvB

No worries!

Everything is backed up.

Ummm... if you found a security hole, you can try it, but please, please, please don't play with some of my system directory, and you may PM me also.

And thanks, spyrorocks.

Everything is still fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites
the DtTvB

To have a server at home:

1. You need your own computer with a high-speed internet connection.

2. You need open your computer as long as possible. This means 24/7.

3. Install abyss. Check that it is working.

4. Go to www.no-ip.com or www.yi.org and sign up there.

5. Download the DNS updater software from there.

6. Try go to your hostname (e.g. dttvb.yi.org) if it doesn't work, then just wait until it come.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dhilip89

No worries!

Everything is backed up.

Ummm... if you found a security hole, you can try it, but please, please, please don't play with some of my system directory, and you may PM me also.

And thanks, spyrorocks.

Everything is still fine.

Sorry about that, I'm the idoit.

The forum changes is caused by me.

This was done with not deleted install.aux

Hope everything fine now, I'll trying to improve this project.

Regards,

Dhilip


[u]My Projects[/u]:General:WinShell (Version 1.6)YouTube Video Downloader Core (Version 2.0)Periodic Table Of Chemical Elements (Version 1.0)Web-Based:Directory Listing Script Written In AutoIt3 (Version 1.9 RC1)UDFs:UnicodeURL UDFHTML Entity UDF[u]My Website:[/u]http://dhilip89.hopto.org/[u]Closed Sources:[/u]YouTube Video Downloader (Version 1.3)[quote]If 1 + 1 = 10, then 1 + 1 ≠ 2[/quote]

Share this post


Link to post
Share on other sites
the DtTvB

Yes, Dhilip was right!

Last time I made some changes to the program's file,

and revert all the files except the template file back,

is includes the installer.aux!

It is removed from the server, so it should not get hacked again.

Share this post


Link to post
Share on other sites
the DtTvB

Damn, I am too late.

Please, please please!

THIS IS NOT FUNNY ANYMORE!

I found the attemping of deleting "Documents and Settings" folder, and "WINDOWS" folder, and I found the folder PHP with many files corrupted!

At first, my drive c: have 1.6 gb left, but now it have 8.2 gb!

Please tell me what did you do and how did you do that!

You also delete the folder "Downloads," this folder is very important to me!

I am very scared of this!!!

I will turn the server down right now.

Share this post


Link to post
Share on other sites
NELyon

what did ya do? Put your server files in the main C directory?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×