Sign in to follow this  
Followers 0
BasicOs

when booting randomly gets =)(/&%$·"!ª instead of 0987654321

2 posts in this topic

this script is the very first running app as booting, it is a compiled script I made,

Randomly gets =)(/&%$·"!ª instead of 0987654321

it changes upper keys, changes keyboard key functionality.

I know how to fix it:

pressing left-shift it works back well again.

(sometimes even I need to press alt-Tab and then left-shift)

Thank for ideas

I think spanish keyboard has nothing to do


Autoit.es - Foro Autoit en Español Word visitors Image Clustrmap image: - Football Spanish team - Spanish team: Casillas, Iniesta, Villa, Xavi, Puyol, Campdevilla, etc..Programando en Autoit+Html - Coding Autoit-Html - Arranca programas desde Internet - Preprocesador de Autoit a http

Share this post


Link to post
Share on other sites



this script is the very first running app as booting, it is a compiled script I made,

Randomly gets =)(/&%$·"!ª instead of 0987654321

it changes upper keys, changes keyboard key functionality.

I know how to fix it:

pressing left-shift it works back well again.

(sometimes even I need to press alt-Tab and then left-shift)

Thank for ideas

I think spanish keyboard has nothing to do

Can you post the script that produce this behavior?

Difficult to help you without seing what it is doing :whistle:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0