Modify

Opened 10 years ago

Closed 10 years ago

Last modified 10 years ago

#1075 closed Bug (Works For Me)

scite4utoit beta help activation.

Reported by: anonymous Owned by: Jos
Milestone: Component: SciTE4AutoIt
Version: Other Severity: None
Keywords: Cc:

Description

scite4autoit beta help fail to open when, for example, the cursor is located on a empty line.

Attachments (0)

Change History (5)

comment:1 Changed 10 years ago by Gary

  • Resolution set to Works For Me
  • Status changed from new to closed

Works for me. Make sure you have a file with the extension .au3 open.

comment:2 Changed 10 years ago by anonymous

[ALT-F1]?

normal help has a similar issue, but only when trying to open help with [F1] for the first time while some code is selected. like 1 or more lines.

comment:3 Changed 10 years ago by anonymous

ignore [ALT-F1] comment, as it also happens with both menu links to beta-help.

I used process-monitor to see if that would shed some light on this local problem.
Looks like help is started, but also closes down again on its own.

Q: is there any info on what might trigger help to close down on its own directly after being started.

comment:4 Changed 10 years ago by Jos

Post your questions in the forum and I will work with you to see if we can sort things out.

Jos

comment:5 Changed 10 years ago by anonymous

seems to be fixed with current 3.3.1.3 beta.

Guidelines for posting comments:

  • You cannot re-open a ticket but you may still leave a comment if you have additional information to add.
  • In-depth discussions should take place on the forum.

For more information see the full version of the ticket guidelines here.

Add Comment

Modify Ticket

Action
as closed The owner will remain Jos.
Author


E-mail address and user name can be saved in the Preferences.

 
Note: See TracTickets for help on using tickets.