Modify

Opened 12 years ago

Closed 12 years ago

Last modified 12 years ago

#16 closed Bug (Rejected)

Dead link in helpfile

Reported by: Xenobiologist <th.meger@…> Owned by: Gary
Milestone: Component: Documentation
Version: 3.2.10.0 Severity:
Keywords: helpfile Cc:

Description

Hi,

the link in _WinNet_GetProviderName is dead.

See Also
Search WNetGetProviderNameA in MSDN Library

So long,

Mega

Attachments (0)

Change History (4)

comment:1 Changed 12 years ago by Jpm

  • Owner set to Gary
  • Status changed from new to assigned

comment:2 Changed 12 years ago by Gary

  • Resolution set to rejected
  • Status changed from assigned to closed

Works for me.

Gary

comment:3 Changed 12 years ago by Xenobiologist

OK, the link leads to search of msdn http://search.msdn.microsoft.com/search/Default.aspx?brand=msdn&query=WNetGetProviderNameA

but the result is :
We're sorry, we couldn't find any results containing WNetGetProviderNameA

Besides, was a test for the new BugForum, too.

So long,

Mega

comment:4 Changed 12 years ago by Gary

  • Component changed from Other to Documentation

Guidelines for posting comments:

  • You cannot re-open a ticket but you may still leave a comment if you have additional information to add.
  • In-depth discussions should take place on the forum.

For more information see the full version of the ticket guidelines here.

Add Comment

Modify Ticket

Action
as closed The owner will remain Gary.
Author


E-mail address and user name can be saved in the Preferences.

 
Note: See TracTickets for help on using tickets.