Modify

Opened 12 years ago

Closed 12 years ago

Last modified 12 years ago

#242 closed Bug (Duplicate)

_SoundLength don't work

Reported by: nopower_blackout@… Owned by:
Milestone: Component: AutoIt
Version: 3.2.10.0 Severity: None
Keywords: _SoundLength Cc:

Description (last modified by Valik)

Hi,
in the last version of autoit (3.2.10.0), the function "_SoundLength" don't works correctly, and always return "00:00:00".
But in the earlier versions like the 3.2.2.0, it works good.

Attachments (0)

Change History (2)

comment:1 Changed 12 years ago by Valik

  • Resolution set to Duplicate
  • Status changed from new to closed

Version 3.2.10.0 is not the "last version of AutoIt". Version 3.2.11.10, which is a beta, is the latest version (currently). The latest *beta* version should be tested before reporting bugs because I am certain this is already fixed there. Resolving as Duplicate though I think this was reported on the forum so no bug number.

comment:2 Changed 12 years ago by Valik

  • Description modified (diff)
  • Keywords _SoundLength added; _SoundLenght removed
  • Summary changed from _SoundLenght don't work to _SoundLength don't work

Guidelines for posting comments:

  • You cannot re-open a ticket but you may still leave a comment if you have additional information to add.
  • In-depth discussions should take place on the forum.

For more information see the full version of the ticket guidelines here.

Add Comment

Modify Ticket

Action
as closed The ticket will remain with no owner.
Author


E-mail address and user name can be saved in the Preferences.

 
Note: See TracTickets for help on using tickets.