Modify

#3637 closed Bug (Fixed)

_ArrayDisplay : error when Array is empty and Range parameter exists

Reported by: pixelsearch Owned by: Jpm
Milestone: 3.3.15.1 Component: Standard UDFs
Version: 3.3.14.5 Severity: None
Keywords: Cc:

Description

#include <Array.au3>
Global $aHistorique[1][10] = [[0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9]]
_ArrayDisplay($aHistorique, "Title 1") ; shows 1 row (ok)
_ArrayDelete($aHistorique, 0)
_ArrayDisplay($aHistorique, "Title 2") ; shows no row (ok)
_ArrayDisplay($aHistorique, "Title 3", "|5") ; blocking error

Script stops and Console shows :
"C:\Program Files\AutoIt3\Include\ArrayDisplayInternals.au3" (343) : ==> Variable subscript badly formatted.:
$vTmp = $aArray[$i][$j]
$vTmp = $aArray[ ERROR

Exit code: 1

If the Array had one dimension only, the same error would happen at line 345 => $vTmp = $aArray[$i]
A display of the variables shows that $i = -1 in both cases.

Attachments (0)

Change History (1)

comment:1 Changed 18 months ago by Jpm

  • Milestone set to 3.3.15.1
  • Owner set to Jpm
  • Resolution set to Fixed
  • Status changed from new to closed

Fixed by revision [12155] in version: 3.3.15.1

Guidelines for posting comments:

  • You cannot re-open a ticket but you may still leave a comment if you have additional information to add.
  • In-depth discussions should take place on the forum.

For more information see the full version of the ticket guidelines here.

Add Comment

Modify Ticket

Action
as closed The owner will remain Jpm.
Author


E-mail address and user name can be saved in the Preferences.

 
Note: See TracTickets for help on using tickets.