Modify

Opened 2 months ago

Closed 8 weeks ago

#3698 closed Bug (No Bug)

Problems Installing SciTE.exe

Reported by: odaylton.prof@… Owned by: Jos
Milestone: Component: SciTE4AutoIt
Version: 3.3.14.5 Severity: None
Keywords: Cc:

Description

was with version 3.3.14.2 and I went to 3.3.14.5 and it worked everything right but when installing the program SciTE.exe updated 4.1.2.0 in my win XP of the second message:
The file .... is not a valid Win32 file
in another machine with win7 and a new installation everything worked out ....
I hope there is a 32-bit version of SciTE

Attachments (3)

scite.gif (101.9 KB) - added by anonymous 2 months ago.
erro wrapper.bmp (177.9 KB) - added by anonymous 2 months ago.
erro wrapper2.bmp (19.4 KB) - added by anonymous 8 weeks ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (8)

comment:1 Changed 2 months ago by Jos

I see the default in the standard mak files for scilexer and scite are not to build them for winxp support. Please try the current compiled version from the Beta directory to see whether that fixes it, and let me know:
https://www.autoitscript.com/autoit3/scite/download/beta_SciTE4AutoIt3/SciTE.exe
https://www.autoitscript.com/autoit3/scite/download/beta_SciTE4AutoIt3/SciLexer.dll

Jos

Changed 2 months ago by anonymous

Changed 2 months ago by anonymous

comment:2 Changed 2 months ago by anonymous

At first I was able to solve the problem, exploring in the installation folder I found 2 executables (as follows) and the newest (from the right) normal wheel, I just copied and replaced. I believe that when installing the installer a defective version was used for XP.
Another problem is in Debugger that to Build a program the message appears (erro wrapper) ... in Scite the execution line is different:
"C: \ Program Files \ AutoIt3 \ SciTE \ .. \ AutoIt3.exe" C: \ Program Files \ AutoIt3 \ SciTE \ AutoIt3Wrapper \ AutoIt3Wrapper.au3 "/ NoStatus / prod / in" E: \ 0MeusDocs \ 0Projects \ AutoIt \ Atari \ GeraProject.au3 ", note that the new one does not use an .exe but rather a .au3

comment:3 Changed 2 months ago by Jos

SciTE Lite ( the right image) comes with the AutoIt3 installer. What I have linked to is the update for the SciTE.exe and scilexer.dll file currently in the latest SciTE4AutoIt3 installer.
So ensure you have that installer installed first and then replace those 2 files!
The modification date should be 13 feb 2019!

Jos

Last edited 2 months ago by Jos (previous) (diff)

Changed 8 weeks ago by anonymous

comment:4 Changed 8 weeks ago by anonymous

Sorry for the response time.
Putting the files from the above links solved the problem but Autoit Debugger continues, I can not compile directly by it ... do you have any idea because this project is discontinuedNo image "wrapper2.bmp" attached to Ticket #3698

comment:5 Changed 8 weeks ago by Jos

  • Resolution set to No Bug
  • Status changed from new to closed

Let's continue this discussion in the forum as this is way too difficult to follow-up. :)
Just post a new thread with the details so I can have a look. (Closing as No-Bug)

Jos

Guidelines for posting comments:

  • You cannot re-open a ticket but you may still leave a comment if you have additional information to add.
  • In-depth discussions should take place on the forum.

For more information see the full version of the ticket guidelines here.

Add Comment

Modify Ticket

Action
as closed The owner will remain Jos.
Author


E-mail address and user name can be saved in the Preferences.

 
Note: See TracTickets for help on using tickets.