Modify

Opened 11 years ago

Closed 11 years ago

#464 closed Bug (Fixed)

GUICtrlCreateAvi on Windows Vista

Reported by: Carsten8 Owned by: Valik
Milestone: 3.2.13.6 Component: AutoIt
Version: 3.2.13.5 Severity: None
Keywords: Cc:

Description

GUICtrlCreateAvi with a DLL Files doesn't work on Windows Vista.

Attachments (0)

Change History (3)

comment:1 Changed 11 years ago by Valik

What proof do you have? You haven't provided a test script or any useful information about what you're trying to do.

comment:2 Changed 11 years ago by Valik

The control works fine on Vista. The only thing I see is that the example in the help file doesn't work but that seems to be related to the animation on Vista. I did, however, find a working animation on Vista so I will update the documentation which is what the fix will be when this ticket is closed in a couple minutes.

comment:3 Changed 11 years ago by Valik

  • Milestone set to 3.2.13.6
  • Owner set to Valik
  • Resolution set to Fixed
  • Status changed from new to closed

Fixed in version: 3.2.13.6

Guidelines for posting comments:

  • You cannot re-open a ticket but you may still leave a comment if you have additional information to add.
  • In-depth discussions should take place on the forum.

For more information see the full version of the ticket guidelines here.

Add Comment

Modify Ticket

Action
as closed The owner will remain Valik.
Author


E-mail address and user name can be saved in the Preferences.

 
Note: See TracTickets for help on using tickets.