Modify

Opened 12 years ago

Closed 12 years ago

#521 closed Bug (No Bug)

Forum Upload Issue

Reported by: HeidiR Owned by:
Milestone: Component: AutoIt
Version: 3.2.12.0 Severity: None
Keywords: Cc:

Description

I'm not sure if this is the right place to report forum issues. However, It appears that I have about 400K out of 1MB of upload space but zero attachments in the Manage Current Attachments drop-down. Where can I find / delete the file that is consuming space?

Attachments (1)

ForumImage.gif (21.1 KB) - added by HeidiR 12 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (3)

Changed 12 years ago by HeidiR

comment:1 Changed 12 years ago by anonymous

Do you have any saved private messages? I believe that counts towards your total.
I think forum issues are preferred to be reported in a thread on the forums (in the Chat forum, probably, or General Help and Support) but I could be wrong...

comment:2 Changed 12 years ago by Valik

  • Resolution set to No Bug
  • Status changed from new to closed

You can view your attachments at this link. Otherwise, you'll have to bring the issue up with Jon on the forum because there's nothing anybody else can do to help you.

Guidelines for posting comments:

  • You cannot re-open a ticket but you may still leave a comment if you have additional information to add.
  • In-depth discussions should take place on the forum.

For more information see the full version of the ticket guidelines here.

Add Comment

Modify Ticket

Action
as closed The ticket will remain with no owner.
Author


E-mail address and user name can be saved in the Preferences.

 
Note: See TracTickets for help on using tickets.