Jump to content

This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here. X
X


Photo

Filedelete


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 TryingtoLearn

TryingtoLearn

    Seeker

  • New Members
  • 5 posts

Posted 29 March 2006 - 08:03 PM

Like many others, I am new to this and while it appears to be a very powerful tool, I need some help. I am trying to install a prgram and delete the install file afterwards. Everything works great except the file deletion. What am I missing???? It's not a complicated command. Here's my script:

_________________________________________________________________________________________

Run, c:\\camtasiaf.exe

WinWaitActive, Camtasia Studio Installation [EVALUATION], Welcome
Send, !n

WinWaitActive, Camtasia Studio Installation [EVALUATION], Software License Agreement
Send, !a

WinWaitActive, Camtasia Studio Installation [EVALUATION], Destination Folder
Send, !n

WinWaitActive, Camtasia Studio Installation [EVALUATION], Enable Camtasia Studio Add-in
Send, !n

WinWaitActive, Camtasia Studio Installation [EVALUATION], Start Installation
Send, {TAB}
Send, {TAB}
Send, {TAB}
Send, {TAB}
Send, {SPACE}
Send, {TAB}
Send, {SPACE}
Send, !n

WinWaitActive, Camtasia Studio Installation [EVALUATION], Camtasia Studio has been successfully installed
Send, !f

RegWrite,REG_SZ,HKEY_LOCAL_MACHINE,SOFTWARE\\TechSmith\\Camtasia Studio\\3.0, RegisteredTo, Virginia Beach Public Schools
RegWrite,REG_SZ,HKEY_LOCAL_MACHINE,SOFTWARE\\TechSmith\\Camtasia Studio\\3.0, RegistrationKey, RZPHMJVCZKHA8ZCFCBQJKM7FB

FileDelete, c:\\camtasiaf.exe

_________________________________________________________________________________________

I am using V2 because I couldn't get V3 to go farther than the security warning screen, which doesn't come up with V2 for some reason. I think I'll be using this program a lot and would like to use the newer version. The script is below if someone could point me in the right direction.

Thanks in advance for any help...

Run("camtasiaf.exe")
WinWaitActive("Open File - Security Warning", "&Save")
Send("!r")

WinWaitActive("Camtasia Studio Installation [EVALUATION]", "Welcome to the Camtasia Studio Setup")
Send("!n")

WinWaitActive("Camtasia Studio Installation [EVALUATION]", "Software License Agreement")
Send("!a")

WinWaitActive("Camtasia Studio Installation [EVALUATION]", "The settings for this application")
Send("!n")

WinWaitActive("Camtasia Studio Installation [EVALUATION]", "Enable Camtasia Studio Add-in")
Send("!n")

WinWaitActive("Camtasia Studio Installation [EVALUATION]", "Start Installation")
Send("{TAB}")
Send("{TAB}")
Send("{TAB}")
Send("{TAB}")
Send("{SPACE}")
Send("{TAB}")
Send("{SPACE}")
Send("!n")

WinWaitActive("Camtasia Studio Installation [EVALUATION]", "Press the Finish")
Send("{ENTER}")







#2 eynstyne

eynstyne

    Universalist

  • Active Members
  • PipPipPipPipPip
  • 251 posts

Posted 29 March 2006 - 10:15 PM

The install file process might be in use. Close it and then delete it.
F@m!ly Guy Fr33k! - Avatar speaks for itself__________________________________________________________________________________________Posted Imageite quotes... - Is your refrigerator running? If it is, It probably runs like you...very homosexually - Christians don't believe in gravity - Geeze Brian where do you think you are, Payless?- Show me potato Salad!__________________________________________________________________________________________Programs available - Shutdown timer

Posted ImagePosted Image


#3 TryingtoLearn

TryingtoLearn

    Seeker

  • New Members
  • 5 posts

Posted 30 March 2006 - 02:45 PM

That worked. Thank you very much!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users