Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'dism'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements and Site News
    • Administration
  • AutoIt v3
    • AutoIt Help and Support
    • AutoIt Technical Discussion
    • AutoIt Example Scripts
  • Scripting and Development
    • Developer General Discussion
    • Language Specific Discussion
  • IT Administration
    • Operating System Deployment
    • Windows Client
    • Windows Server
    • Office

Categories

  • AutoIt Team
    • Beta
    • MVP
  • AutoIt
    • Automation
    • Databases and web connections
    • Data compression
    • Encryption and hash
    • Games
    • GUI Additions
    • Hardware
    • Information gathering
    • Internet protocol suite
    • Maths
    • Media
    • PDF
    • Security
    • Social Media and other Website API
    • Windows
  • Scripting and Development
  • IT Administration
    • Operating System Deployment
    • Windows Client
    • Windows Server
    • Office

Categories

  • Forum FAQ
  • AutoIt

Calendars

  • Community Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


WWW


Interests

Found 2 results

  1. I'm running AutoIT v3.3.14.2 on Windows 10 ver 1511. The September Cumulative Update from Microsoft has broken the way some third party credential providers work. You can see more detail here: https://www.novell.com/support/kb/doc.php?id=7018051 So I want to automatically and silently remove this update from all our machines. In Windows 7 I could easily do it with this: wusa.exe /uninstall /kb:3185614 /quiet But apparently Microsoft has taken away the /quiet switch functionality in Windows 10. wusa /? will show that the switch is there, but when trying to use it error 87 (
  2. Hey, i'm working with a dll which comes with Windows 10 (Pro x64) called dismapi.dll, which is located under C:\Windows\system32\dismapi.dll. I tested some of it's functions with my compiled script on Windows 10 (x86) and it worked properly, but when i run my script on my x64 system with directive set, it doesn't work anymore (AutoIT breaks on line 1255 in DISM.au3). Without this directive it works. Is there something i have to change to get it work? Thanks for help...(You can use my attach. If you use WIndows 10, it will work directly, on Windows 8 you might have to adjust the dism api path
×
×
  • Create New...