Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'ff au3'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements and Site News
    • Administration
  • AutoIt v3
    • AutoIt Help and Support
    • AutoIt Technical Discussion
    • AutoIt Example Scripts
  • Scripting and Development
    • Developer General Discussion
    • Language Specific Discussion
  • IT Administration
    • Operating System Deployment
    • Windows Client
    • Windows Server
    • Office

Categories

  • AutoIt Team
    • Beta
    • MVP
  • AutoIt
    • Automation
    • Databases and web connections
    • Data compression
    • Encryption and hash
    • Games
    • GUI Additions
    • Hardware
    • Information gathering
    • Internet protocol suite
    • Maths
    • Media
    • PDF
    • Security
    • Social Media and other Website API
    • Windows
  • Scripting and Development
  • IT Administration
    • Operating System Deployment
    • Windows Client
    • Windows Server
    • Office

Categories

  • Forum FAQ
  • AutoIt

Calendars

  • Community Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


WWW


Interests

Found 2 results

  1. So I was trying to write a function that can find a button (or any other XPath Element) and scroll the page + move the mouse to the location of the button. My logic for this was: 1. get position of button using _FFGetPosition 2. get inner dimensions of browser window and total dimensions of page 3. divide total dimensions by inner dimensions to get number of page down operations 4. use Mod() to get remaining pixels offset 5. MouseMove() and add requisite offsets for Titlebar etc (what the +5 and +54 is for in the last line) Example Code: _FFConnect($LocalHost, $Browser
  2. hello, I have the problem with FF.au3 start function when I run local link like: _FFStart("http://ws001-test/index.php") but _FFStart("http://www.google.com") work fine any suggestions? thanks
×
×
  • Create New...