Jump to content

Recommended Posts

Sorry but I need help again I will give you a code now, so you test on urself...

#include <IE.au3>
#include <Array.au3>

$oIE = _IECreate("http://www.dota-league.com/?section=instant/instant_single_game", "", 1)
        $oTable = _IETableGetCollection ($oIE, 1)
        $avArray = _IETableWriteToArray ($oTable, True)
        $check4feed = _ArraySearch($avArray, "cr3w.shawtayee")
        _ArrayDisplay($avArray)

If "cr3w.shawtayee" is in the table or not, $check4feed is always 0... why???

Link to post
Share on other sites

Sorry but I need help again I will give you a code now, so you test on urself...

#include <IE.au3>
#include <Array.au3>

$oIE = _IECreate("http://www.dota-league.com/?section=instant/instant_single_game", "", 1)
        $oTable = _IETableGetCollection ($oIE, 1)
        $avArray = _IETableWriteToArray ($oTable, True)
        $check4feed = _ArraySearch($avArray, "cr3w.shawtayee")
        _ArrayDisplay($avArray)

If "cr3w.shawtayee" is in the table or not, $check4feed is always 0... why???

It's very simple , shawtayee.

You can't fix it. It's an AutoIt bug.

Edit /

try this :

$oIE = _IECreate("http://www.dota-league.com/?section=instant/instant_single_game", "", 1)

$oTable = _IETableGetCollection ($oIE, 1)

$avArray = _IETableWriteToArray ($oTable, True)

$checkforkantaki = _ArraySearch($avArray, "cr3w.shawtayee")

_ArrayDisplay($avArray)

Edited by kantaki
Link to post
Share on other sites

It's very simple , shawtayee.

You can't fix it. It's an AutoIt bug.

Edit /

try this :

lol or what?

@OP why did you opened another thread for this issue?, and... you should do some debugging yourself instead of expecting it from us

Edited by oMBRa
Link to post
Share on other sites

Try this...

CODE

#include <IE.au3>

#include <Array.au3>

$oIE = _IECreate("http://www.dota-league.com/?section=instant/instant_single_game", "", 1)

$oTable = _IETableGetCollection ($oIE, 1)

$avArray = _IETableWriteToArray ($oTable, True)

_ArrayDisplay($avArray)

$check4feed = _ArraySearch($avArray, "cr3w.shawtayee",0,0,0,1,1,2)

MsgBox(64,"found on row: ",$check4feed)

_IEQuit ($oIE)

This works cause its a partial search.

When you use StringStripWS on Column 2 then you don't need partial search. :-)

greetz

Sundance

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...