Modify

Opened 6 years ago

Closed 6 years ago

#2766 closed Bug (No Bug)

AUTOIT forum confirmation not send.

Reported by: anonymous Owned by:
Milestone: Component: AutoIt
Version: 3.3.8.1 Severity: None
Keywords: Cc:

Description

Well i registered with the user TYO1
Whatever I try i cannot validate my account using a hotmail
And thus i am unable to post on the forum.

Validation Email dont get into spam folder, they just dont arrive.

I hope this reaches some website admin, as i cannt reach them otherwise.

Attachments (0)

Change History (2)

comment:1 Changed 6 years ago by Jpm

  • Summary changed from AUTOIT forum conformation not send. to AUTOIT forum confirmation not send.

comment:2 Changed 6 years ago by Melba23

  • Resolution set to No Bug
  • Status changed from new to closed

According to the forum admin software we never received a registration request for "TYO1", so it is hardly surprising that no validation email was sent. I presume you have now registered as "TYO2" - feel free to change your display name if you so wish.

M23

Guidelines for posting comments:

  • You cannot re-open a ticket but you may still leave a comment if you have additional information to add.
  • In-depth discussions should take place on the forum.

For more information see the full version of the ticket guidelines here.

Add Comment

Modify Ticket

Action
as closed The ticket will remain with no owner.
Author


E-mail address and user name can be saved in the Preferences.

 
Note: See TracTickets for help on using tickets.