Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '10'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements and Site News
    • Administration
  • AutoIt v3
    • AutoIt Help and Support
    • AutoIt Technical Discussion
    • AutoIt Example Scripts
  • Scripting and Development
    • Developer General Discussion
    • Language Specific Discussion
  • IT Administration
    • Operating System Deployment
    • Windows Client
    • Windows Server
    • Office

Categories

  • AutoIt Team
    • Beta
    • MVP
  • AutoIt
    • Automation
    • Databases and web connections
    • Data compression
    • Encryption and hash
    • Games
    • GUI Additions
    • Hardware
    • Information gathering
    • Internet protocol suite
    • Maths
    • Media
    • PDF
    • Security
    • Social Media and other Website API
    • Windows
  • Scripting and Development
  • IT Administration
    • Operating System Deployment
    • Windows Client
    • Windows Server
    • Office

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


WWW


Interests

Found 1 result

  1. Hi Guys, I've noticed that the SoundGetWaveVolume UDF in an older topic isn't working on Windows Vista, 7, 8, 8.1 and 10. It's probably a Windows XP UDF. The UDF below does work. It successfully returns the volume set by SoundSetWaveVolume. It might need checking by the AutoIt community for some synthax finetuning. ; #FUNCTION# ==================================================================================================================== ; Name...........: _SoundGetWaveVolume ; Description....: Returns app volume of script, Windows Vista, 7, 8, 10 only ; Syntax.........: _Sou
×
×
  • Create New...