Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '@OSArch'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements and Site News
    • Administration
  • AutoIt v3
    • AutoIt Help and Support
    • AutoIt Technical Discussion
    • AutoIt Example Scripts
  • Scripting and Development
    • Developer General Discussion
    • Language Specific Discussion
  • IT Administration
    • Operating System Deployment
    • Windows Client
    • Windows Server
    • Office

Categories

  • AutoIt Team
    • Beta
    • MVP
  • AutoIt
    • Automation
    • Databases and web connections
    • Data compression
    • Encryption and hash
    • Games
    • GUI Additions
    • Hardware
    • Information gathering
    • Internet protocol suite
    • Maths
    • Media
    • PDF
    • Security
    • Social Media and other Website API
    • Windows
  • Scripting and Development
  • IT Administration
    • Operating System Deployment
    • Windows Client
    • Windows Server
    • Office

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


WWW


Interests

Found 1 result

  1. i just got a new windows 7 64 bit machine at work. I get a error when complilling with #include <AD.au3> excerpt from console: xxxAuto ItIncludeAD.au3(423,15) : ERROR: undefined macro. If @OSArch = ~~~~~~~~~~~^ xxxAuto ItIncludeAD.au3(423,35) : ERROR: undefined macro. If @OSArch = "IA64" Or @OSArch = ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~^ xxxAuto ItIncludeAD.au3(1290,66) : ERROR: _ArrayToString() called with wrong number of args. $aAD_Objects[$iCount2][$iCount1 - 1] = _ArrayToString($aTemp) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~^ C:\Program Files (x86)\AutoIt3\Include\Array.au3(808,87) : REF: definition of _ArrayToString(). Func _ArrayToString(Const ByRef $avArray, $sDelim, $iStart = Default, $iEnd = Default) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~^ xxxAuto ItIncludeAD.au3(1306,51) : ERROR: _ArrayToString() called with wrong number of args. $aAD_Objects[$iCount2] = _ArrayToString($aTemp) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~^ even if all i am compiling is th eincludes #include <Word.au3> #include <Excel.au3> #include <AD.au3> it has always worked fine XP, so this must have something to do with window 7 or being 64 bit.
×
×
  • Create New...