Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'GetDlgCtrlID'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements and Site News
    • Administration
  • AutoIt v3
    • AutoIt Help and Support
    • AutoIt Technical Discussion
    • AutoIt Example Scripts
  • Scripting and Development
    • Developer General Discussion
    • Language Specific Discussion
  • IT Administration
    • Operating System Deployment
    • Windows Client
    • Windows Server
    • Office

Categories

  • AutoIt Team
    • Beta
    • MVP
  • AutoIt
    • Automation
    • Databases and web connections
    • Data compression
    • Encryption and hash
    • Games
    • GUI Additions
    • Hardware
    • Information gathering
    • Internet protocol suite
    • Maths
    • Media
    • PDF
    • Security
    • Social Media and other Website API
    • Windows
  • Scripting and Development
  • IT Administration
    • Operating System Deployment
    • Windows Client
    • Windows Server
    • Office

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


WWW


Interests

Found 1 result

  1. Hey, I've noticed that _GuiCtrlListView_DeleteAllItems is very slow. After some researches i found out that the function is only slow on native Controls (GuictrlListviewCreate) but very fast on _GuiCtrlListView_Create. To check whether it's a native control or not the function uses _WinAPI_GetDlgCtrlID. If the return of that function is true (not Zero) then its a native control. But when i use _GuiCtrlListView_Create the function _WinAPI_GetDlgCtrlID Returns allways 10000 for CtrlId. This is wrong, it shall return Zero. I use the latest AutoIt Version (3.3.12.0) and tested it also with the beta (.19). I use Win8.1 and tested it also with Win7, same result! Do you have the same issue? Is it a Bug or is it just me? Here is a code you can test with #include <GuiListView.au3> #include <WinAPI.au3> $hGui_Main = GUICreate("") $hListView1 = GUICtrlCreateListView("blegh",150,0) $hListView2 = _GUICtrlListView_Create($hGui_Main,"blegh",0,0) $hListView3 = _GUICtrlListView_Create($hGui_Main,"blegh",0,150) GUISetState() MsgBox(0,"",_WinAPI_GetDlgCtrlID(GUICtrlGetHandle($hListView1)));Returns 3 - this is correct! MsgBox(0,"_GUICtrlListView_Create",_WinAPI_GetDlgCtrlID($hListView2));Returns 10000 - this is wrong! MsgBox(0,"_GUICtrlListView_Create",_WinAPI_GetDlgCtrlID($hListView3));Returns 10001 - what the heck? Thanks in Advance, Spider
×
×
  • Create New...