Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '_WinHttpSimpleFormFill'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements and Site News
    • Administration
  • AutoIt v3
    • AutoIt Help and Support
    • AutoIt Technical Discussion
    • AutoIt Example Scripts
  • Scripting and Development
    • Developer General Discussion
    • Language Specific Discussion
  • IT Administration
    • Operating System Deployment
    • Windows Client
    • Windows Server
    • Office

Categories

  • AutoIt Team
    • Beta
    • MVP
  • AutoIt
    • Automation
    • Databases and web connections
    • Data compression
    • Encryption and hash
    • Games
    • GUI Additions
    • Hardware
    • Information gathering
    • Internet protocol suite
    • Maths
    • Media
    • PDF
    • Security
    • Social Media and other Website API
    • Windows
  • Scripting and Development
  • IT Administration
    • Operating System Deployment
    • Windows Client
    • Windows Server
    • Office

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


WWW


Interests

Found 3 results

  1. Hi again, this is my last option to retrieve file from server via web. ; Initialize and get session handle $hOpen = _WinHttpOpen() _writeLog("return $hOpen:" &$hOpen) ; Get connection handle $hConnect = _WinHttpConnect($hOpen, $url, $INTERNET_DEFAULT_HTTPS_PORT) _writeLog("return $hConnect:" &$hConnect) ; Fill the login form: $check_login = _WinHttpSimpleFormFill($hConnect, _ $hOpen, _ "id1", _ "name:LoginForm[userName]", $userID, _ "name:LoginForm[password]", $passwor
  2. I have a pretty simple question (hopefully). Why am I getting a connection error and how do I fix it? Thanks. #include "WinHttp.au3" $sPage = "/clientdb/PropertySearch.aspx?cid=1" ; Initialize and get session handle $hOpen = _WinHttpOpen("Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.9.0.3; .NET CLR 2.0.50727; ffco7) Gecko/2008092417 Firefox/3.0.3") ; Get connection handle $hConnect = _WinHttpConnect($hOpen, "propaccess.bellcad.org") ; gets page fine ;$sRead = _WinHttpSimpleRequest($hConnect, Default, $sPage) ;MsgBox(64, "test", $sRead) ; gets a "Connection problems" error when
  3. I am trying to log into a website with the WinHttp UDF but for some reason it is giving me a connection error when I use _WinHttpSimpleFormFill. It seems strange to me that _WinHttpConnect does not give me any errors but I get a connection error with _WinHttpSimpleFormFill. I am thinking it might be because of the way the form is using "action=login_auth.php" but I am not sure. Any Ideas on how I can get this working? Here is what I have been trying: #include "WinHttp.au3" $sAddress = "www.website.com" $login_page = "/login.php" $username = "user" $password = "pass" $hOpen = _WinHttpOpe
×
×
  • Create New...