Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '_ol_folderaccess'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements and Site News
    • Administration
  • AutoIt v3
    • AutoIt Help and Support
    • AutoIt Technical Discussion
    • AutoIt Example Scripts
  • Scripting and Development
    • Developer General Discussion
    • Language Specific Discussion
  • IT Administration
    • Operating System Deployment
    • Windows Client
    • Windows Server
    • Office

Categories

  • AutoIt Team
    • Beta
    • MVP
  • AutoIt
    • Automation
    • Databases and web connections
    • Data compression
    • Encryption and hash
    • Games
    • GUI Additions
    • Hardware
    • Information gathering
    • Internet protocol suite
    • Maths
    • Media
    • PDF
    • Security
    • Social Media and other Website API
    • Windows
  • Scripting and Development
  • IT Administration
    • Operating System Deployment
    • Windows Client
    • Windows Server
    • Office

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


WWW


Interests

Found 1 result

  1. upgrading a older script that worked on outlook 2010 that is causing me issues on 2013 I have a shared mailbox called "NED-ASSET MANAGEMENT" and I want to access the "INBOX of it" $oOutlook = _OL_Open(True) $mailbox = "NED-ASSET MANAGEMENT" $aFolder = _OL_FolderAccess($oOutlook, StringStripWS($mailbox, 3) & "\INBOX") the error I get is "C:\Program Files (x86)\AutoIt3\Include\OutlookEX.au3" (1269) : ==> The requested action with this object has failed.: $oFolder = $oNamespace.Folders($aFolders[1]) $oFolder = $oNamespace^ ERROR I am stubbed at what the issue is.
×
×
  • Create New...