Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'controlclick()'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements and Site News
    • Administration
  • AutoIt v3
    • AutoIt Help and Support
    • AutoIt Technical Discussion
    • AutoIt Example Scripts
  • Scripting and Development
    • Developer General Discussion
    • Language Specific Discussion
  • IT Administration
    • Operating System Deployment
    • Windows Client
    • Windows Server
    • Office

Categories

  • AutoIt Team
    • Beta
    • MVP
  • AutoIt
    • Automation
    • Databases and web connections
    • Data compression
    • Encryption and hash
    • Games
    • GUI Additions
    • Hardware
    • Information gathering
    • Internet protocol suite
    • Maths
    • Media
    • PDF
    • Security
    • Social Media and other Website API
    • Windows
  • Scripting and Development
  • IT Administration
    • Operating System Deployment
    • Windows Client
    • Windows Server
    • Office

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


WWW


Interests

Found 2 results

  1. I have a script I'm working on and I just about have it complete...save one piece of functionality. The script proceeds through 3 or 4 different screens (depending on the series of button clicks), but one of the automated ControlClick() commands works (welcome screen), but the same automated ControlClick() commands fails (defer screen). Can anyone provide some insight as to why the aforementioned ControlClick() isn't working, but the first one does? I've attached a basic flowchart of how the code is supposed to work as well as the code. Thanx in advance. code.txt
  2. Hey everyone I want to be able to press a button within a application however so far what I have tried does not seem to be working. I have successfully made the application (window) active, but when I try: WinActivate("- AdwCleaner - v4.109") WinWaitActive("- AdwCleaner - v4.109") send("{Tab}{Space}") ; even ("{TAB}{SPACE}") WinActivate("- AdwCleaner - v4.109") WinWaitActive("- AdwCleaner - v4.109") ControlSend("- AdwCleaner - v4.109", "", "[CLASSNN:Button3]", "{SPACE}") WinActivate("- AdwCleaner - v4.109") WinWaitActive("- AdwCleaner - v4.109")
×
×
  • Create New...