Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'dotted'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements and Site News
    • Administration
  • AutoIt v3
    • AutoIt Help and Support
    • AutoIt Technical Discussion
    • AutoIt Example Scripts
  • Scripting and Development
    • Developer General Discussion
    • Language Specific Discussion
  • IT Administration
    • Operating System Deployment
    • Windows Client
    • Windows Server
    • Office

Categories

  • AutoIt Team
    • Beta
    • MVP
  • AutoIt
    • Automation
    • Databases and web connections
    • Data compression
    • Encryption and hash
    • Games
    • GUI Additions
    • Hardware
    • Information gathering
    • Internet protocol suite
    • Maths
    • Media
    • PDF
    • Security
    • Social Media and other Website API
    • Windows
  • Scripting and Development
  • IT Administration
    • Operating System Deployment
    • Windows Client
    • Windows Server
    • Office

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


WWW


Interests

Found 1 result

  1. Hello there, after i updated to the newest version of Autoit, every GUI control (buttons, checkboxes, radiobuttons, etc. ) that is currently focused has a dotted border (sorry, dont know the proper name) around it, and i don`t know how to disable it. I have tried setting exStyle of GUICreate to 0, that worked for one run and then it was back. I have tried setting style of GUICreate to 0, didn`t help at all. Am i missing something very obvious here? Please do help, it`s driving me crazy Thanks
×
×
  • Create New...