Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'error: 13'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements and Site News
    • Administration
  • AutoIt v3
    • AutoIt Help and Support
    • AutoIt Technical Discussion
    • AutoIt Example Scripts
  • Scripting and Development
    • Developer General Discussion
    • Language Specific Discussion
  • IT Administration
    • Operating System Deployment
    • Windows Client
    • Windows Server
    • Office

Categories

  • AutoIt Team
    • Beta
    • MVP
  • AutoIt
    • Automation
    • Databases and web connections
    • Data compression
    • Encryption and hash
    • Games
    • GUI Additions
    • Hardware
    • Information gathering
    • Internet protocol suite
    • Maths
    • Media
    • PDF
    • Security
    • Social Media and other Website API
    • Windows
  • Scripting and Development
  • IT Administration
    • Operating System Deployment
    • Windows Client
    • Windows Server
    • Office

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


WWW


Interests

Found 1 result

  1. when i try to run my code i get the folowing error @@ Debug(257) : __SQLite_Download_SQLite3File : $URL = http://www.autoitscript.com/autoit3/files/beta/autoit/archive/sqlite/sqlite3.dll $sTempfile = C:\DOCUME~1\user\CONFIG~1\Temp\~hdyarac.dll >Error: 13 #include <SQLite.au3> #include <SQLite.dll.au3> Local $aResult, $iRows, $iColumns, $iRval Local $hFile, $vData, $sFileName, $sData, $hQuery, $aRow, $sMsg _SQLite_Startup() ConsoleWrite("_SQLite_Startup" & @LF) ;~ ConsoleWrite("_SQLite_LibVersion=" & _SQLite_LibVersion() & @CRLF) Local $
×
×
  • Create New...