Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'eval'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements and Site News
    • Administration
  • AutoIt v3
    • AutoIt Help and Support
    • AutoIt Technical Discussion
    • AutoIt Example Scripts
  • Scripting and Development
    • Developer General Discussion
    • Language Specific Discussion
  • IT Administration
    • Operating System Deployment
    • Windows Client
    • Windows Server
    • Office

Categories

  • AutoIt Team
    • Beta
    • MVP
  • AutoIt
    • Automation
    • Databases and web connections
    • Data compression
    • Encryption and hash
    • Games
    • GUI Additions
    • Hardware
    • Information gathering
    • Internet protocol suite
    • Maths
    • Media
    • PDF
    • Security
    • Social Media and other Website API
    • Windows
  • Scripting and Development
  • IT Administration
    • Operating System Deployment
    • Windows Client
    • Windows Server
    • Office

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


WWW


Interests

Found 1 result

  1. Hey Guys, So, the functions work, where primarygui() accurately determines the evaluation of the status of the checkboxes - the msgbox picks this up. However, later on, when we re-enter a 'for $i = 0 to ubound($checkbox)' loop, then in the 'batchinitial' function it doesn't picked up that the status&$i = 1, so it jumps out, then within the While 1 loop, it exits the loop in the first row, again because the status& $i= 0 The "assign" line within the primarygui funtion, is this only a local assignment? if so, how can I make it cross function? Than
×
×
  • Create New...