Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'html link'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements and Site News
    • Administration
  • AutoIt v3
    • AutoIt Help and Support
    • AutoIt Technical Discussion
    • AutoIt Example Scripts
  • Scripting and Development
    • Developer General Discussion
    • Language Specific Discussion
  • IT Administration
    • Operating System Deployment
    • Windows Client
    • Windows Server
    • Office

Categories

  • AutoIt Team
    • Beta
    • MVP
  • AutoIt
    • Automation
    • Databases and web connections
    • Data compression
    • Encryption and hash
    • Games
    • GUI Additions
    • Hardware
    • Information gathering
    • Internet protocol suite
    • Maths
    • Media
    • PDF
    • Security
    • Social Media and other Website API
    • Windows
  • Scripting and Development
  • IT Administration
    • Operating System Deployment
    • Windows Client
    • Windows Server
    • Office

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


WWW


Interests

Found 1 result

  1. Hi Guys, As I am still finding my feet with AutoIT, I thought that I would do a quick test. I therefore created some HTML code to create a small yellow non-functioning test button on a web page. <td><div class="wg-button"><a style="position:relative" href="javascript:void(1)"><img src="button.png" alt=""> <span style="position:absolute;left:17px;top:31px; cursor:pointer; width:126px;">TEST</span></a></div></td> I then tried to see if AutoIT could detect if I clic
×
×
  • Create New...