Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'power shell'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements and Site News
    • Administration
  • AutoIt v3
    • AutoIt Help and Support
    • AutoIt Technical Discussion
    • AutoIt Example Scripts
  • Scripting and Development
    • Developer General Discussion
    • Language Specific Discussion
  • IT Administration
    • Operating System Deployment
    • Windows Client
    • Windows Server
    • Office

Categories

  • AutoIt Team
    • Beta
    • MVP
  • AutoIt
    • Automation
    • Databases and web connections
    • Data compression
    • Encryption and hash
    • Games
    • GUI Additions
    • Hardware
    • Information gathering
    • Internet protocol suite
    • Maths
    • Media
    • PDF
    • Security
    • Social Media and other Website API
    • Windows
  • Scripting and Development
  • IT Administration
    • Operating System Deployment
    • Windows Client
    • Windows Server
    • Office

Categories

  • Forum
  • AutoIt

Calendars

  • Community Calendar

Found 1 result

  1. Trying to automate the sideload of a Windows Store app via .ps1 script... RunWait(@ComSpec & ' /c' & 'C:\"WB Resources"\APP_Prod\Add-AppDevPackage.ps1') Above doesn't work... I assume this is trying to open in CMD. Normally we right click the .ps1 and open with powershell, then we have to type "A" to start the install, it installs and then type any yet to exit. However I cant get the powershell to even open. Kind of puzzled here, any suggestions would be a help. PS I also tried to convert the .ps1 to exe, but that was a huge failure... lol
×