Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'run×runwait×dos×stdout×cmd×'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements and Site News
    • Administration
  • AutoIt v3
    • AutoIt Help and Support
    • AutoIt Technical Discussion
    • AutoIt Example Scripts
  • Scripting and Development
    • Developer General Discussion
    • Language Specific Discussion
  • IT Administration
    • Operating System Deployment
    • Windows Client
    • Windows Server
    • Office

Categories

  • AutoIt Team
    • Beta
    • MVP
  • AutoIt
    • Automation
    • Databases and web connections
    • Data compression
    • Encryption and hash
    • Games
    • GUI Additions
    • Hardware
    • Information gathering
    • Internet protocol suite
    • Maths
    • Media
    • PDF
    • Security
    • Social Media and other Website API
    • Windows
  • Scripting and Development
  • IT Administration
    • Operating System Deployment
    • Windows Client
    • Windows Server
    • Office

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


WWW


Interests

Found 1 result

  1. I have installed the amazon command-line interface (http://aws.amazon.com/cli/) and have it working in my cmd prompt dos window. For example, If I set the working directory to C:UsersAdministrator and run the command below to upload a file to the S3 service: aws s3 cp C:UsersAdministratorDesktopvpntimeout_text.txt s3:/clustertesting/vpntimeout_text.txt I get the response: upload: myfolder/file1.txt to s3:/mybucket/myfolder/file1.txt However, trying to replicate the same command in Autoit with : --------------------------------------------------------------------------- #include <Constants.au3> ;$ami_ID = "ami-1a0d912a" ;$n=1 ; Command: ;$DOS = Run(@ComSpec & ' /k' & "aws ec2 run-instances " & $ami_ID & " -n " & $n & " -k windows --instance-type t1.micro -g quicklaunch-1", "", "", $STDERR_CHILD + $STDOUT_CHILD) $workingdir = "C:UsersAdministrator" ConsoleWrite($DOS & @CRLF) Local $output While 1 $line = StdoutRead($DOS) If @error Then ExitLoop ConsoleWrite($line) Wend ConsoleWrite($line & @CRLF) ConsoleWrite("error = " & @error & @CRLF) --------------------------------------------------------------------------- The dos window flashes up and a PID is returned in $DOS, and the error value is zero. However, unlike my command performed in the command prompt, the autoit version does not upload my file to S3 and does not print a response. Does anyone see what I've done wrong in Autoit? From what I can tell me code should be performing the same command sorry I haven't used the code editor for this post- it failed to work in two browsers o I ended up just pasting the raw text
×
×
  • Create New...