Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'white'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements and Site News
    • Administration
  • AutoIt v3
    • AutoIt Help and Support
    • AutoIt Technical Discussion
    • AutoIt Example Scripts
  • Scripting and Development
    • Developer General Discussion
    • Language Specific Discussion
  • IT Administration
    • Operating System Deployment
    • Windows Client
    • Windows Server
    • Office

Categories

  • AutoIt Team
    • Beta
    • MVP
  • AutoIt
    • Automation
    • Databases and web connections
    • Data compression
    • Encryption and hash
    • Games
    • GUI Additions
    • Hardware
    • Information gathering
    • Internet protocol suite
    • Maths
    • Media
    • PDF
    • Security
    • Social Media and other Website API
    • Windows
  • Scripting and Development
  • IT Administration
    • Operating System Deployment
    • Windows Client
    • Windows Server
    • Office

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


WWW


Interests

Found 1 result

  1. So I'm making this gui with an embedded IE object. It all goes well until I add some functionality, one in particular and it's a big one, the window will be in the same place and same size as you left it when you last exited the program. No big deal until I found that when I resize the window programmatically the controls below the IE Object seemingly disappear. Look a little closer and I find that they're not invisible, just white. I messed around and found out that it has something to do with having the style $WS_CLIPCHILDREN on the gui. I take it off and the controls show up no problem, but
×
×
  • Create New...