Jump to content
Sign in to follow this  
vmars

on Scite4 ToolsMenu most tools are greyed-out

Recommended Posts

vmars

(autoit-v3-setup.exe and SciTE4AutoIt3.exe)

I am going thru the Autoit v3 Tutorial: Original Document: Alex Peters (LxP)Updated By: Brett Francis (BrettF)

In here he says: "You can find the completed function in the “Resources”

directory contained in the .zip under tutorials."

I have no such Folders, but do have an Examples Folder and a HelpFile Folder. Is this the same thing or am I missing some files.

Also, when i open an *.au3 file in Scite4, on the ToolsMenu most tools are greyed-out; in particular Compile, Build, Go. Sometimes i can turn them on by first saving the file(SAVEAS).

But mostly, i can't turn them on. Please, how can i get them to work?

Thanks..vm

Share this post


Link to post
Share on other sites
GEOSoft

You need to install the FULL version of Scite4AutoIt

http://www.autoitscript.com/cgi-bin/getfile.pl?../autoit3/scite/download/SciTE4AutoIt3.exe


George

Question about decompiling code? Read the decompiling FAQ and don't bother posting the question in the forums.

Be sure to read and follow the forum rules. -AKA the AutoIt Reading and Comprehension Skills test.***

The PCRE (Regular Expression) ToolKit for AutoIT - (Updated Oct 20, 2011 ver:3.0.1.13) - Please update your current version before filing any bug reports. The installer now includes both 32 and 64 bit versions. No change in version number.

Visit my Blog .. currently not active but it will soon be resplendent with news and views. Also please remove any links you may have to my website. it is soon to be closed and replaced with something else.

"Old age and treachery will always overcome youth and skill!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
vmars

You need to install the FULL version of Scite4AutoIt

http://www.autoitscript.com/cgi-bin/getfile.pl?../autoit3/scite/download/SciTE4AutoIt3.exe

Thanks:

I already have SciTE4AutoIt3.exe installed @ 4,329kb.

Please, what else could be wrong?

Thanks..vm

Share this post


Link to post
Share on other sites
vmars

Thanks:

I already have SciTE4AutoIt3.exe installed @ 4,329kb.

Please, what else could be wrong?

Thanks..vm

Ugh!

I found the prob:

An 'Au3Check errors screen' was still active.

That'll learn me...

That leaves me with only one question"

"I am going thru the Autoit v3 Tutorial: Original Document: Alex Peters (LxP)Updated By: Brett Francis (BrettF)

In here he says: "You can find the completed function in the “Resources”

directory contained in the .zip under tutorials."

I have no such Folders, but do have an Examples Folder and a HelpFile Folder. Is this the same thing or am I missing some files. "

Thanks..vm

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.