Sign in to follow this  
Followers 0
Allasso

AutoIt help files missing

6 posts in this topic

Hello,

I have installed AutoIt and find that the help files seem to be missing.

Is there somewhere that I can download them from?

Thank you, Allasso

Share this post


Link to post
Share on other sites



Hello,

I have installed AutoIt and find that the help files seem to be missing.

Is there somewhere that I can download them from?

Thank you, Allasso

Where did you install from, and how do you know they are missing? What exact files are you looking for, and where? (i.e. @ProgramFilesDir & "\AutoIt3\AutoIt3.chm")

>_<


Valuater's AutoIt 1-2-3, Class... Is now in Session!For those who want somebody to write the script for them: RentACoder"Any technology distinguishable from magic is insufficiently advanced." -- Geek's corollary to Clarke's law

Share this post


Link to post
Share on other sites

Where did you install from, and how do you know they are missing? What exact files are you looking for, and where? (i.e. @ProgramFilesDir & "\AutoIt3\AutoIt3.chm")

>_<

I will have to get back to you with full details, as the Windows machine I am working with is not always at my disposal. As far as i can remember, I tried clicking on the help menu in the toolbar, and nothing came up. I remember seeing a little file icon with a question mark in it somewhere in regard to the help files when I was investigating. I'll get back to you. I am not very Windows savvy btw.

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, the help files are there, I just can't access them via the help menu in the script editor. I saw the ? icon in program files, and it looked like the same icon that comes up when using the device manager in Windows and the device can't find the driver. I just assumed it wasn't finding the help file. It just didn't occur to me to just click on it and see what happens.

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, the help files are there, I just can't access them via the help menu in the script editor.

You need to have an au3-file loaded for AutoIt specific things to operate in SciTE >_<

BTW you can just press F1 to get to the help-page for the currently selected (or on whatever the caret is on) function/macro/whatever.

Share this post


Link to post
Share on other sites

You need to have an au3-file loaded for AutoIt specific things to operate in SciTE :D

BTW you can just press F1 to get to the help-page for the currently selected (or on whatever the caret is on) function/macro/whatever.

TYVM

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0