Sign in to follow this  
Followers 0
Debbie

_FFSetValueByName with quote or special characters

3 posts in this topic

Hi

I have some trouble setting a value to a Firefox input field when the input contains some special caracters.

As an example :

_FFSetValueByName("name_2", "aaa'bbb")

Nothing appears in "name_2" field, but it works without quote (_FFSetValueByName("name_2", "aaabbb"))

The same problem appears with others caracters (euro symbol...)

I tried "aaa\'bbb" and "aaa&quote;bbb" without success.

Any clue ?

Thanks

Debbie

Share this post


Link to post
Share on other sites



#2 ·  Posted (edited)

Hi

I have some trouble setting a value to a Firefox input field when the input contains some special caracters.

As an example :

_FFSetValueByName("name_2", "aaa'bbb")

Nothing appears in "name_2" field, but it works without quote (_FFSetValueByName("name_2", "aaabbb"))

The same problem appears with others caracters (euro symbol...)

I tried "aaa\'bbb" and "aaa&quote;bbb" without success.

Any clue ?

Thanks

Debbie

The first error was a bug. I forget to escape the ' for Javascript.

For the other chars:

If you have saved your script in UTF-8 it should work.

[EDT]

Fixed version (' problem):

http://thorsten-willert.de/Themen/FFau3/Testversion/FF.au3

Edited by Stilgar

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0