Jump to content
Sign in to follow this  
Guest Simon linford

AutoIT V3

Recommended Posts

Guest Simon linford

Hi All can anyone please help me I am trying to use AutoIt V3 to Script an install of some software. I am trying to put a Msgbox at the start off the install asking the user if they would like to install the new software or Not. Every time I click on yes the script take me back to the Msgbox. Please see a copy off the script below

;AutoIT script for installation of Adobe Acrobat 7 Professional

$Answer=MsgBox(36,"Adobe Acrobat 7.0 Professional", "Adobe Acrobat 7.0 Professional is about to be installed, your machine will reboot automatically on completion. After rebooting please run the icon for 'Adobe Acrobat 7.0' Do you wish to continue?",)

:):D

If $Answer=7 Then Exit

BlockInput(1)

Run('\\sr20-zen\vol1\zen\apps\Adobe Acrobat 7\Adobe Acrobat 7.0 Professional\setup.exe', "")

Share this post


Link to post
Share on other sites

Every time I click on yes the script take me back to the Msgbox.

<{POST_SNAPBACK}>

Just a guess: is your autoitscript called "Setup.au3" and isn't the run() statement running your script ???

SciTE4AutoIt3 Full installer Download page   - Beta files       Read before posting     How to post scriptsource   Forum etiquette  Forum Rules 
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...