Jump to content
Sign in to follow this  
bald1

Imagesearch.dll

Recommended Posts

bald1

Yea, i couldnt find any threads explaining this issue i have concerning the imagesearch UDF. Could be that im the only retarded guy in here ;)

I DL'd it, moved the imagesearch.au3 into the included folder, have the .dll in the same script folder along with a pic file.

The demo gives me this:

C:\Program Files\AutoIt3\Include\ImageSearch.au3 (44) : ==> Subscript used with non-Array variable.:

if $result[0]="0" then return 0

if $result^ ERROR

Can anyone compile an example for me to use as guideline? I aim to use the imagesearcharea thingy.

Thanks in advance :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Authenticity

Try to follow this tpoic.

Share this post


Link to post
Share on other sites
bald1

Try to follow this tpoic.

Ok thanks, it might fix it, even tho my issue is not 64x related as im running it on a 32x xp machine. Will have a look when i get near my stationary :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
bald1

No luck. For chance sake, i tried adding the imaagesearchdll.dll to the system32 folder, which just causes autoit to crash with the windows error: autoit3.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.

What can i do from here? :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Authenticity

Can you run the first script I posted in the topic I've linked to and post the output?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×