Jump to content
Sign in to follow this  
Daywap

AutoIT and FF.au3 BUG?

Recommended Posts

Daywap

Hi this is my code

#Include <FF.au3>

$i = 0

_FFConnect()
_FFPrefSet("general.useragent.override", $i)

But it won't work, if you replace "$i" it will work. Is this a bug? How fix it?

Share this post


Link to post
Share on other sites
bo8ster

You many want to post here - http://www.autoitscript.com/forum/index.php?showtopic=95595&st=0


Post your code because code says more then your words can. SciTe Debug mode - it's magic: #AutoIt3Wrapper_run_debug_mode=Y. Use Opt("MustDeclareVars", 1)[topic="84960"]Brett F's Learning To Script with AutoIt V3[/topic][topic="21048"]Valuater's AutoIt 1-2-3, Class... is now in Session[/topic]Contribution: [topic="87994"]Get SVN Rev Number[/topic], [topic="93527"]Control Handle under mouse[/topic], [topic="91966"]A Presentation using AutoIt[/topic], [topic="112756"]Log ConsoleWrite output in Scite[/topic]

Share this post


Link to post
Share on other sites
Stilgar

Hi this is my code

#Include <FF.au3>

$i = 0

_FFConnect()
_FFPrefSet("general.useragent.override", $i)

But it won't work, if you replace "$i" it will work. Is this a bug? How fix it?

The pref "general.useragent.override" is a string-value and you set an integer-value.

Look please there:

http://kb.mozillazine.org/about:config_entries

for the entry types.

There should be an error ($_FF_ERROR_InvalidDataType ... (int) $vValue ...) in your editor-console, too.

OR

You haven't created "general.useragent.override" in about:config yet.

_FFPrefSet doesn't create new entries, it only can changes existing ones.

Edited by Stilgar

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×