Sign in to follow this  
Followers 0
wenzux

AutoIt / SciTE - Recorder problem

27 posts in this topic

Yes i cant open Recorder any one know how i can fix it?

I have tried all i should know would work but give ur try please

I have looked in all Drop Downs in Scite editor but tell me where it is please

Also need help with:

Any better way to find cordinates then Recorder

You know cordinates where mouse gonna place himself ;)

Please help

-WeNZuX

Share this post


Link to post
Share on other sites



#3 ·  Posted (edited)

Do you have a file open that has an .au3 extension?

What os are you running?

Jos

What are os standing for? Edited by wenzux

Share this post


Link to post
Share on other sites

Im using Vista

I have used Recorder on it before but i reinstalled and now BANG no more Recorder for me?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Im using Vista

I have used Recorder on it before but i reinstalled and now BANG no more Recorder for me?

Have you installed the separate SciTE4AutoIt3 installer as well and there are still some questions open:

- X86 or X64 ?

- Do you have a file open in SciTE with a .au3 extension?

Jos


Visit the SciTE4AutoIt3 Download page for the latest versions        Beta files                                                          Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can you please tell me where i find what ive got?

I installed: AutoIt Full Installation. Includes x86 and x64 components, and:

* AutoIt program files, documentation and examples.

* Aut2Exe - Script to executable converter. Convert your scripts into standalone .exe files!

* AutoItX - DLL/COM control. Add AutoIt features to your favorite programming and scripting languages!

* Editor - A cut down version of the SciTE script editor package to get started. Download the package below for the full version!

So please help me rest of the way out ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

So please help me rest of the way out ;)

As mentioned in the PM. read the instructions in the link your can find In my Signature at the bottom of this post.

Jos


Visit the SciTE4AutoIt3 Download page for the latest versions        Beta files                                                          Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

As mentioned in the PM. read the instructions in the link your can find In my Signature at the bottom of this post.

Jos

I cant get it work i tried reinstall and when i press "ALT" "F6" nothing happens :/

Are there an other way to find coordinates fast? ;/

Share this post


Link to post
Share on other sites

#10 ·  Posted (edited)

I cant get it work i tried reinstall and when i press "ALT" "F6" nothing happens :/

Are there an other way to find coordinates fast? ;/

Try reading and answering the questions I raised first so I know what you are doing.

Making statements without any more info will not get you anywhere.

Edited by Jos

Visit the SciTE4AutoIt3 Download page for the latest versions        Beta files                                                          Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

#11 ·  Posted (edited)

Try reading and answering the questions I raised first so I know what you are doing.

Making statements without any more info will not get you anywhere.

But i dont know what you need to know? oO

I told all ive did

I reinstalled Autoit and Scite

Opened it

Pressed ALT F6

And Nothing happens

when i press ALT F6 Recording will pups up?

Edit: Alt+F6 - Run Larry's ScriptWriter to record clicks and keystrokes and write this into your Autoit Script.

I pressed that inside the Scite Editor .

Edited by wenzux

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you installed the separate SciTE4AutoIt3 installer as well and there are still some questions open:

- X86 or X64 ?

- Do you have a file open in SciTE with a .au3 extension?

Jos


Visit the SciTE4AutoIt3 Download page for the latest versions        Beta files                                                          Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I asked you if you could tell me what that is? ;)

Sorry if im a little stupid :evil:

Share this post


Link to post
Share on other sites

I asked you if you could tell me what that is? ;)

Sorry if im a little stupid :evil:

The AutoIt3 tools will only work when you have a File open in SciTE that is an AutoIt3 file so you have to either open an existing XXX.au3 file or create a new one by clicking save and saving it als whatever.au3.

Jos


Visit the SciTE4AutoIt3 Download page for the latest versions        Beta files                                                          Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

#15 ·  Posted (edited)

The AutoIt3 tools will only work when you have a File open in SciTE that is an AutoIt3 file so you have to either open an existing XXX.au3 file or create a new one by clicking save and saving it als whatever.au3.

Jos

Ahh i think i know what u mean now ;)

Ill try!

Edit: I Opened Test.AU3 by Right click - Edit Script When opened SciTE i pressed ALT F6 and still nothing happens :/

Btw... In the Tools drop down menu Recorder not exist ALT F6 Buttons not even exists..

WeNZuX

Edited by wenzux

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hit F5 and show me the output in the SciTE Output pane.

When i hit F5

This comes up: >"C:\Program Files\AutoIt3\SciTE\..\autoit3.exe" /ErrorStdOut "C:\Users\Rosenberg\Desktop\Stickmans + AIT\Runescape Scripts...au3"

>Exit code: 1 Time: 0.112

Share this post


Link to post
Share on other sites

When i hit F5

This comes up: >"C:\Program Files\AutoIt3\SciTE\..\autoit3.exe" /ErrorStdOut "C:\Users\Rosenberg\Desktop\Stickmans + AIT\Runescape Scripts...au3"

>Exit code: 1 Time: 0.112

This means you have not installed the SciTE4AutoIt3 installer!

Visit the SciTE4AutoIt3 Download page for the latest versions        Beta files                                                          Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

This means you have not installed the SciTE4AutoIt3 installer!

Ohh oO

I install this one then? *

For those who want to run their own SciTE installation:

Version Date updated Notes

SciTE4AutoIt3.zip 31-10-2009 All files from the installer but now just as ZIP file.

Or what i gonna Download? ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ohh oO

I install this one then? *

For those who want to run their own SciTE installation:

Version Date updated Notes

SciTE4AutoIt3.zip 31-10-2009 All files from the installer but now just as ZIP file.

Or what i gonna Download? ;)

Nope... there is only one installer on the download page. use that.

Visit the SciTE4AutoIt3 Download page for the latest versions        Beta files                                                          Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0