Jump to content
Sign in to follow this  
memnon

Windows 7 64Bit @OSVersion return WIN_VISTA

Recommended Posts

memnon

hi, i have a lot of Pcs to administrate and use @OSVersion to check what OS is installed on the PCs.

i use Autoit Version 3.3.0.0. and always got "WIN_VISTA" returned on my Windows 7 64Bit Clients. My question is, is tthis Probblem solved with 3.3.4.0. ? Or is there any workaround for this Problem available ?


das beste Windows Support Forum: Windows 2000 Helpline und tschüss den WindowsfehlernProgrammieren: Autoit 3 - wer braucht noch VBS ?!Programmieren: Autoit 3 Forum?

Share this post


Link to post
Share on other sites
jvanegmond

I'm running v3.3.2.0 and it's returning "WIN_7". I checked AutoIt history but it doesn't say anywhere in particular it was fixed.

Edited by Manadar

Share this post


Link to post
Share on other sites
memnon

I'm running v3.3.2.0 and it's returning "WIN_7". I checked AutoIt history but it doesn't say anywhere in particular it was fixed.

thx i will give it a try :D


das beste Windows Support Forum: Windows 2000 Helpline und tschüss den WindowsfehlernProgrammieren: Autoit 3 - wer braucht noch VBS ?!Programmieren: Autoit 3 Forum?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.