Sign in to follow this  
Followers 0
czhe

Can't use Run command to start 3DMark06.exe

3 posts in this topic

Hi all,

This is my first time using AutoIt, so please bare with me

I've played around with the Run command and I'm able to start all kinds of .exe files in any directory. However, I can't do it for 3DMark06. I know the program is working as I can run it manually and execute any test, but when I use the script:

Run("C:\Program Files (x86)\Futuremark\3DMark06\3DMark06.exe")

When I run this code I get this error pop-up:

Posted Image

I'm not sure what it's trying to do here.

Any help is appreciated :D. Thanks!

czhe

Share this post


Link to post
Share on other sites



#2 ·  Posted (edited)

Try setting the working directory parameter so it runs at the correct place. As it is, when you use run, the called program's owrking directory is the same as the calling script's.

Run("C:\Program Files (x86)\Futuremark\3DMark06\3DMark06.exe", "C:\Program Files (x86)\Futuremark\3DMark06")

EDIT: Bah. Too slow in typing.

Edited by omikron48

Share this post


Link to post
Share on other sites

3DMark06 is trying to find the files it needs in order to run, but it is looking in the wrong place. You need to set the proper working directory in your Run() statement.

Try setting the working directory parameter so it runs at the correct place. As it is, when you use run, the called program's owrking directory is the same as the calling script's.

Run("C:\Program Files (x86)\Futuremark\3DMark06\3DMark06.exe", "C:\Program Files (x86)\Futuremark\3DMark06")

EDIT: Bah. Too slow in typing.

Thanks very much to you both!

czhe

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0